Budva, TQ Plaza – ekskluzivan luksuzan trosoban penthouse apartman

TQ Plaza, +382, Budva,
Montenegro
695,000€ Za prodaju
Stan
  • 999+
  • 0
  • 3 Bedrooms
  • 2 Bathrooms
  • 195 sq m

Description

Budva, TQ Plaza – ekskluzivan luksuzan trosoban penthouse apartman;

 

Površina: 195 m2;

Spavaće sobe: 3;

Sprat: 7;

Do mora: 100-150 m;

 

Ekskluzivni penthouse apartman, u poslovno-stambenom kompleksu TQ Plaza, 100m od mora, u srcu Budve, gradu koji predstavlja glavni turistički i poslovni centar na Crnogorskom primorju.

 

Apartman ima jedan od najboljih pogleda na more i budvanski zaliv. Ima 3 prostrane terase s panoramskim prozorima, koji otkrivaju zapanjujući pogled i na moderni, urbani dio grada, drevni Stari Grad Budvu, more, ostrvo Sveti Nikola i na marinu za jahte.

 

Stambena (unutrašnja) površina stana je 143 m2, s dodatne 3 velike terase od ukupno 52 m², što čini ukupnu površinu od 195 m2. Stan se sastoji od tri spavaće sobe, prostranog dnevnog boravka i trpezarije, kuhinje, dva kupatila. U potpunosti je namješten i opremljen vrhunskim namještajem i kućnim aparatima.

 

Instalirano je centralizovano hlađenje i grijanje, kao i podno grijanje, high-speed internet, video interfon i kablovska televizija.

 

Na raspolaganju vlasniku apartmana je i podzemni parking. Kompleks ima sopstvenu službu obezbjeđenja, uz video nadzor i protivpožarni system.

 

Održavanjem kompleksa upravlja profesionalna kompanija. Infrastrukturu TQ Plaza kompleksa čine brojne prodavnice, kafići i restorani. Potencijal za rentiranje je izvanredan.

 

 

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace

Floor Plans

Loading map...