Herceg Novi, Kumbor – jednosoban apartman 61m2, kompleks Portonovi

Portonovi, +382, Herceg Novi,
Montenegro
379,848€ Za prodaju
Stan
  • 999+
  • 0
  • 1 Bedrooms
  • 1 Bathrooms
  • 61 sq m

Description

Herceg Novi, Kumbor –  jednosoban apartman 61m2, kompleks Portonovi;

 

Površina: 61m2;

Spavaćih soba: 1;

Kupatila: 1;

Sprat: prizemlje;

 

Luksuzan jednosoban apartman površine 61m2, u rezidencijalnom kompleksu Portonovi, u naselju Lower Village.

 

Lower Village podražava stil i privlačnost mediteranskog sela sa niskim zgradama. Karakteriše ga slojevita, lokalna arhitektura, kao i povezanost sa lokalnim predjelima. Sadrži ujedno i mnoštvo elegantnih prodavnica, terasa i kioska.

 

Široke promenade uz obalu i krivudave, asimetrične ulice oko lokalnih kamenih zgrada vode do skrivenih trgova, špilja i stepenastih staza, što naselju daje karakter, šarm i atmosferu dugo prisutnog naselja.

 

Bazeni na otvorenom oivičeni su arhitektonskim elementima od kamena i inspirisani su lokalnim stilom. Svaki je jedinstven po izgledu i veličini i okružen bujnim biljkama i ukrasnim drvećem. Javne površine vode posjetioce do međusobno povezanih trgova, a duž pješačkih staza sa zasađenim cvijećem mogu se pronaći brojni prostori koji nude privatnost.

 

Zahvaljujući svom ljupkom pješačkom okruženju, Lower Village odlikuje opuštena atmosfera koja ljude poziva da uživaju u ekskluzivnim buticima i restoranima koji se nadovezuju na Portonovi marinu.

 

Dizajn enterijera u rezidencijama, gradskim kućama i apartmanima u naselju u skladu je sa složenim tradicionalnim stilom. Pod uticajem pristupa kompanije Harrods Interiors koji je strogo po mjeri korisnika, u dizajnu se kombinuju osvijetljeni prostori sa savremenom funkcionalnošću, što odaje osjećaj udobnog luksuza

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...