Herceg Novi, Kumbor – Portonovi, rezidencijalni kompleks na obali mora

Portonovi, +382, Herceg Novi,
Montenegro
323,621€+ Za prodaju
Kuća
  • 999+
  • 0
  • 1-4 Bedrooms
  • 1-4 Bathrooms
  • 52-660 sq m

Description

Herceg Novi, Kumbor – Portonovi, rezidencijalni kompleks na obali mora;

 

Portonovi sadrži 290 luksuznih stambenih jedinica, na odličnom položaju između planine i mora, od luksuznih i prostranih rezidencija smještenih u srcu njegovog mediteranskog naselja, preko stilskih vila u uređenim vrtovima, do otmenih apartmana u potkrovlju koji gledaju na Portonovi marinu.

 

S atmosferom opuštene, a ipak produhovljene elegancije, Portonovi će postaviti nove standarde u Crnoj Gori i na čitavom Mediteranu, kao najprefinjeniji turistički kompleks mješovite namjene na Jadranu.

 

Osmišljen u duhu crnogorskog sela, ovaj kompleks će posjedovati karakter, šarm i atmosferu naselja sa dugogodišnjom tradicijom. Njegovo graciozno šetalište biće odraz obližnje arhitekture dalmatinske obale i podsjećaće na stil lokalnih gradova kao što su Herceg Novi, Kotor, Perast i Dubrovnik.

 

  • MARINA I JAHTING KLUB:

 

Sidrište kompleksa Portonovi, kapacitet dopune gorivom je 120,000 l, sa preko 220 dubokih vezova za mega i super jahte.

 

Portonovi marina će nuditi usluge kao što su snabdijevanje vodom i strujom, toalet i tuš, pranje veša i benzinska stanica.

 

Osmišljen za ekskluzivnu upotrebu od strane vlasnika jahti, Portonovi jahting klub namijenjen samo članovima, biće središnja tačka u srcu Portonovi marine.

 

Jedinstveni koncept dizajna za Jahting klub Portonovi razvila je kompanija Winch Design, jedno od najdiskretnijih, ali i najprepoznatljivijih imena u industriji jahtinga, a ujedno i luksuzni dizajnerski brend koji ispunjava potrebe imućnih ljudi.

 

  • DONJE NASELJE:

 

Ukupna površina objekata (4 bloka na raspolaganju): 23,001 m2;

U prodaji: 2.355 m2;

Parking: 21.313 m2;

Apartmani: 109 (93 apartmana za prodaju);

Penthausi: 12;

Kuće u nizu: 3;

 

Donje naselje podražava stil i privlačnost mediteranskog sela sa niskim zgradama. Karakteriše ga slojevita, lokalna arhitektura, kao i povezanost sa lokalnim predjelima. Sadrži ujedno i mnoštvo elegantnih prodavnica, terasa i kioska.

 

Široke promenade uz obalu i krivudave, asimetrične ulice oko lokalnih kamenih zgrada vode do skrivenih trgova, špilja i stepenastih staza, što Donjem naselju daje karakter, šarm i atmosferu dugo prisutnog naselja.

 

Bazeni na otvorenom oivičeni su arhitektonskim elementima od kamena i inspirisani su lokalnim stilom. Svaki je jedinstven po izgledu i veličini i okružen bujnim biljkama i ukrasnim drvećem. Javne površine vode posjetioce do međusobno povezanih trgova, a duž pješačkih staza sa zasađenim cvijećem mogu se pronaći brojni prostori koji nude privatnost.

 

Zahvaljujući svom ljupkom pješačkom okruženju, Donje naselje odlikuje opuštena atmosfera koja ljude poziva da uživaju u ekskluzivnim buticima i restoranima koji se nadovezuju na Portonovi marinu.

 

Dizajn enterijera u rezidencijama, gradskim kućama i apartmanima u Donjem naselju u skladu je sa složenim tradicionalnim stilom. Pod uticajem pristupa kompanije Harrods Interiors koji je strogo po mjeri korisnika, u dizajnu se kombinuju osvijetljeni prostori sa savremenom funkcionalnošću, što odaje osjećaj udobnog luksuza.

 

  • MARINA APARTMANI:

 

Ukupna površina objekata (dvije zgrade, 29 apartmana na raspolaganju ): 8,454 m2;

U prodaji: 1.766 m2;

Apartmani: 26;

Penthausi: 6;

Kuće u nizu: 6;

 

Svaka zgrada apartmana u marini, okrenuta i ka istoku i ka zapadu, imaće visoko sofisticiran moderni izgled, uz kombinaciju prirodnih i naprednih tehnoloških materijala kao što su drvo i staklo.

 

Marina apartmani sadrže i prostor za maloprodaju u prizemlju. Mnoštvo prisutnih dizajnerskih butika nudiće brojne vrhunske međunarodne modne brendove.

 

Na nešto višim spratovima, nalazi se ograničen broj penthausa sa privatnim liftovima, infiniti bazenima i predivnim pogledima na Bokokotorski zaliv, Lovćen i Portonovi Marinu sa usidrenim superjahtama.

 

  • RIBARSKI DOK:

 

Ribarski gat poziva stanare i posjetioce da uživaju u doživljaju kompleksa Portonovi i danju i noću.

 

Na Ribarskom gatu možete uživati u vrhunskoj ponudi butika i restorana. Ovdje, odmah pored marine, nalazi se većina restorana i lokala za zabavu.

 

U ovoj oblasti nalaze se prepoznatljivi restorani sa crnogorskom, italijanskom, azijskom i internacionalnom hranom. Svaki restoran ima svoj karakter i prepoznatljiv izgled, a kombinacija svih restorana savršeno oličava izuzetno prepoznatljivi dizajn Ribarskog doka.

 

Ponudu restorana dopunjuju lokali sa hranom i pićem, kao i zabavni koncepti, kao što su Fashion kafei, koktel barovi, gelaterie, barovi, kiosci, kao i prodavnice nakita.

 

  • ONE & ONLY HOTEL RESORT:

 

Ukupna površina hotelskog kompleksa: 17.720 m2;

Veličine soba: 75 – 429 m2;

Hotelskih ključeva: 112;

Spa: 3.461m2;

One & Only brendiranih vila: 14;

 

Sa oko 140 soba, vila i rezidencija, novi One&Only Portonovi će biti prvi One&Only resort u Evropi.

One&Only Portonovi će takođe imati privatni plažni klub/beach club.

 

Povezan sa rizortom, Beach Club će imati vanjske terase sa privatnim kabanama na svakom nivou, kao i mnogobrojne mogućnosti za ručavanje, uključujući restoran dizajniran u duhu pomorske baštine regiona.

 

EKSKLUZIVNI SADRŽAJI

Espace Chenot Health Wellness Spa

Dva Beach kluba

Prepoznatljivi restorani: uključujući Tapasake

Konferencijski centar za sastanke i proslave na visokom nivou

Klub za djecu i Klub za tinejdžere

Teniski klub

Direktan pristup molu za Portonovi taksi na vodi

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace

Floor Plans

Loading map...