Kotor, Ljuta – dvoetažni dupleks apartman sa izuzetnim pogledom na more

Ljuta, +382, Kotor,
Montenegro
997,500€ Za prodaju
Stan
  • 618
  • 0
  • 6 Bedrooms
  • 5 Bathrooms
  • 381 sq m

Description

Kotor, Ljuta – dvoetažni dupleks apartman sa izuzetnim pogledom na more;

 

Površina apartmana: 381m2;

Etaža: 3 i 4;

Spavaćih soba: 6 (po 3 na obje etaže);

Zajednički bazen: 10 x 3 m

Kupatila: 5;

Izvanredan pogled na more;

Garaža za 2 parking mjesta;

Lift iz garaže do obje etaže stana;

 

 

Dvoetažni apartman,  idealan za veliku porodicu.

Na donjoj etaži se nalazi velika spavaća sobe (glavna spavaća soba), gostinjska spavaća soba,  dječja soba, kuhinja, odvojeni prostor za veš mašinu i  opremu za domaćinstvo, dvije prostrane terase, od kojih je jedna opremljena za dječju igru.

 

Na drugoj etaži su tri spavaće sobe, dva velika kupatila, dvije ostave, prostrani dnevni boravak s kuhinjom i trpezarija sa stolom za 10 osoba.

 

Iz dnevne sobe vodi izlaz na glavnu terasu dupleksa, s koje se pruža nezaboravan pogled na Bokokotorski zaliv. Na terasi je sto za ručavanje za 6 osoba i namještaj za provođenje slobodnog vremena na otvorenom, kao i suncobrani i jacuzzi.

 

Na istom spratuje još jedna prostrana terasa sa izlazom iz spavaće sobe s nevjerovatnim pogledom na bokotorski zaliv i planine.

 

Apartman je potpuno opremljen za komforan život porodice, sve sobe su namještene, instalirani su svi potrebni aparati, satelitska TV, high speed internet i Smart House kućni sistem.

 

U prizemlju se nalazi garaža, sa liftom koji je pod ključem, a koji vodi do obje etaže apartmana. Dupleks zauzima  treći i četvrti sprat zgrade sa ukupno četiri sprata.

 

Ljuta je malo mjesto na obali Boke, u podnožju planinskog masiva Lovćen , između Dobrote i Orahovca (opština Kotor). Juta je poznata među gurmanima koji dolaze iz svih krajeva Crne Gore po čuvenom restoranu „Stari Mlini“, koji se nalazi 5 minuta od kuće. Glavna atrakcija Ljute je crkva Svetog Petra, sagrađena u 17. vijeku.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...