Tivat, Porto Montenegro – dvosoban apartman sa otvorenim pogledom na more

Porto Montenegro, +382, Tivat,
Montenegro
1,025,000€ Za prodaju
Stan
  • 999+
  • 0
  • 2 Bedrooms
  • 2 Bathrooms
  • 135 sq m

Description

Tivat, Porto Montenegro – dvosoban apartman sa otvorenim pogledom na more;

 

Površina: 135m2;

Spavaćih soba: 2;

Kupatila: 2;

Sprat: 3;

Garažno mjesto;

 

Dvosoban, namješten apartman u kompleksu Porto Montenegro, površine 135m2. Apartman se nalazi na trećem spratu objekta Tara. Sastoji se od velikog dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije, dvije spavaće sobe, dva kupatila, hodnika i terase sa potpuno otvorenim pogledom na more i marinu.

 

Smještena u Bokokotorskom zalivu, mjestu koje je dio svjetske baštine UNESCO-a i u najjužnijem fjordu Evrope, marina Porto Montenegro predstavlja kombinaciju spektakularne destinacije i marine i usluga svjetske klase.

Dopunjena prostranim stambenim jedinicama uz samo more, restoranima sa tradicionalnom kuhinjom, veselim barovima, i velikim rasponom sportskih, odmorišnih i kulturnih aktivnosti, za luksuzne jahte marina je idealna kao matična luka sa vezovima za plovila od 12 do 250m.

Porto Montenegro stambene jedinice, koje su projektovali Reardon Smith Architects (UK) i svjetski poznat Tino Zervudachi iz kompanije Milinaric, Henry & Zervudachi (FR), objedinjuju tradicionalnu arhitekturu savremene linije sa toplim bojama, elegantnim kamenom i tvrdim drvetom.Zavidni pogledi koji se pružaju na Zaliv doveli su neke od najljepših plovećih jahti, dok očaravajući trgovi, restorani i prodavnice u blizini nude kompletnu pogonost i ambijent života na obali mora.

Zgrada sadrzi recepciju i obezbjeđenje 24h, kompletno opremljenu teretanu za stanare, garazu,otvoreni bazen.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...