>

Nevjerovatan šarm definiše svaki centimetar Crne Gore. Srednjovjekovni dvorci, kuće sa crvenim krovovima i mala ribarska sela dodaju tom šarmu tradiciju i privlačnost. Prepoznata kao popularna nautička destinacija, u ovoj Balkanskoj državi nalazi se luksuzna marina Porto Montenegro, koja pruža vrhunski nautički servis i dom mnogim luksuznim jahtama, a smještena je u srcu Bokokotorskog zaliva.

05-g0054196_16244293006_o

Pored ukupno 228 rezidencija, restorana, barova, šopova, jahting kluba, luksuznog Regent Hotela sa pet zvjezdica i pomorskog Muzeja, marina se može pohvaliti kapacitetom od 450 vezova kako za jahte tako i superjahte.

Marina je nedavno u svoj kapacitet uvrstila i vez dug 250m, pa je tako postala dom najvećem vezu na svijetu. Vez ne samo da je veći od mnogih u drugim marinama, već je duži od najveće super jahte na svijetu – Azzam koja je duga 180m. Azzam će uskoro biti zamijenjena Double Century jahtom koja će biti ukupne dužine 200m i u čiju je izgradnju uloženo 770 miliona dolara. Nakon što ova jahta bude završena, Porto Montenegro će biti spreman da joj poželi dobrodošlicu, kao idealna destinacija u Jadranskom regionu.

7649067772_c03e3e2e6d_o

Autor: Rebekah Bell

Izvor: Robb Report

Za više informacija o ponudi nekretnina u Porto Montenegru

možete nas kontaktirati putem email-a

[email protected]  

Related Articles