Bar, Utjeha – vila na obali mora

Utjeha, 382, Bar,
Montenegro
1,250,000€ Za prodaju
Kuća
  • 999+
  • 0
  • 4 Bedrooms
  • 4 Bathrooms
  • 497m2 sq m

Description

Bar, Utjeha – vila na obali mora

 

Ukupna površina objekta: 497m2;

Površina zemljišta: 375 m2;

Spavaćih soba: 5;

Kupatila: 4;

 

Raspored po etažama:

  • Podrum – 30 m2
  • Prizemlje – predsoblje, dnevni boravak s kaminom, kuhinja – trpezarija, spavaća soba, kupatilo, terasa s pogledom na more.
  • Drugi sprat – tri spavaće sobe, dva kupatila, tri terase s pogledom na more.
  • Treći sprat – velika soba (može se pretvoriti u dvije velike spavaće sobe) i terase s pogledom na more, ostava,
  • Zaseban apartman s nezavisnim ulazom, sa spavaćom sobom, kupatilom i kuhinjom.

 

Centralno podno grijanje

 

Vila se nalazi u mjestu Utjeha, 8km od Bara, ukupne površine 497 m2. Vila se nalazi 10m od mora i 25m od male šljunčane plaže, sa uređenim spustom do vode. Ograđena je visokim kamenim zidom i ogradom od kovanog gvožđa, uz obezbijeđenu privatnost I komfor. Vrt je  zasađen stablima palmi, mandarina i limuna. Vila se sastoji od dva dijela – glavne zgrade i objekta za zaposlene s posebnim ulazom, koji se sastoji od jednosobnog  stana s kuhinjom, tušem, balkonom i od uređenog potkrovlja. Ulaz u glavnu kuću počinje sa širokim kamenim stepenicama koje vode do verande, uokvirene stubovima. Masivna dvokrilna ulazna vrata su izrađena od dekorisanog drveta na metalnoj bazi. Svi dijelovi od drveta su napravljeni po porudžbi I uvezeni iz Španije.

U prizemlju, cijeli prostor je uređen kao jedan entitet, funkcionalno raspoređen. Tu se nalazi velika soba sa otvorenim kaminom od mermera i granita, trpezarija i velika,potpuno opremljena kuhinja. Trpezarija cijelim staklenim zidom u staklu izlazi na terasu na prvom spratu. Veći dio terase prizemlja je pokriven nadstrešnicom terase s prvog sprata. Na ovom nivou, između stubova terase, se nalazi i mali bazen. Podvodna rasvjeta stvara jedinstven utisak u večernjim satima. U prizemlju se nalazi i TV sobu sa video i audio sistemom, ugaonom garniturom i panoramskim prozorima od poda do plafona, s pogledom na more i na vrt. U neposrednoj blizini je gostinjsko kupatilo s tuš kabinom, od neobrađenog granita.

Na prvom spratu su polukružne spiralne stepenice. Tu je glavna spavaća soba sa staklenim zidovima i terasa s pogledom na more. U ovoj sobi nalazi je en-suite kupatilo, urađeno od travertino mermera. Vrata dnevnog boravka vode u drugu sobu, gdje je radna soba i kupatilo s tuš kabinom. Ovdje je sav prostor opremljen Italijanskim namještajem. Radna soba ima kauč, koji se može se proširiti i  ​​koristiti kao ležaj. Moguće je ujediniti oba objekta u ravni drugog sprata. U ovom slučaju, drugi sprat će se sastojati od tri spavaće sobe, radne sobe (još jedna spavaća soba), dvije terase i tri kupatila.

Na drugom spratu je prostrana sala za zabavu sa stolom za bilijar, uvezenim iz Njemačke prema posebnoj narudžbi. Sa strane je sto za kartanje. Ovaj sprat i soba za zabavu su pod polukružnim krovom, sa sivim mermernim podom. Staklena vrata vode do otvorene terase trećeg sprata. Malom intervencijom, treći sprat se može pretvoriti u dvije prostrane spavaće sobe ili podijeliti u jednu spavaću sobu i sobu za bilijar.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.