Beograd Na Vodi – luksuzni dvosobni apartmani, zgrada Vista

Beograd Na Vodi, +382, Belgrade,
Srbija
230,888€ Za prodaju
Stan
  • 999+
  • 0
  • 2 Bedrooms
  • 2 Bathrooms
  • 79 sq m

Description

Beograd Na Vodi – luksuzni dvosobni apartmani, zgrada Vista;

Raspoloživi apartmani:

  • BW Vista (Apt. No 1801) –  sprat: 18.; Površina: 79,45m2; Cijena: 230.888 eur
  • BW Vista (Apt. No 2001) – sprat: 20.; Površina: 79,45m2, Cijena: 239.888 eur
  • BW Vista (Apt. No 2201) – sprat: 22.;  Površina:79,45m2, Cijena: 243.888 eur
  • BW Vista (Apt. No 2301) – sprat: 23.;  Površina:79,45m2, Cijena: 244.888 eur

 

Stambena zgrada čistih i jednostavnih linija, koja se skladno uklapa u okolinu. Apartmani su prostrani i elegantni., namijenjeni kupcima kojima je potreban odgovarajući prvoklasan životni stil u samom centru Beograda.

U najbližem okruženju se nalazi živopisna promenada uz rijeku Savu. Takođe, pored zgrade je veliki uređeni park, sa igralištima i travnjacima zaklonjenim od gradske buke. U neposrednoj blizini su i  luksuzni hoteli i najveći tržni centar na Balkanu. BW Vista je okružena modernim bulevarima koji povezuju ovaj stambeni blok sa centrom i drugim dijelovima grada.

BW Vista pruža sadržaje za udoban život ljudima svih generacija. Prednost za porodice sa djecom je obdanište u okviru kompleksa, kao i unutrašnje dvorište sa dječijim igralištem i prostorom za odmor. Širok je izbor prodavnica, kafića i restorana u prizemlju objekta. Stanarima su na raspolaganju i podzemna garaža, poseban skladišni prostor, kao i vertikalni kanal za direktno odlaganje smeća.

 

Stanovi su projektovani tako da ispune visoke standarde modernog dizajna i funkcionalnosti. Opremljeni su multi-split sistemom klimatizacije.  Sve dnevne sobe i spavaće sobe imaju po jednu unutrašnju jedinicu.  Sistem centralnog grijanja je povezan na centralnu gradsku toplanu.

 

Ulazna vrata su sigurnosna, unutrašnja stolarija je standardnih dimenzija i visokog kvaliteta. Podovi u sobama su pokriveni višeslojnim parketom. U stanove je ugrađena modularna električna oprema visokog kvaliteta, kao i rasvjeta koja oplemenjuje atmosferu.

 

Kuhinje su projektovane po principu otvorenog plana, povezane s dnevnim boravkom.

 

Kupatila su opremljena sanitarnom opremom renomiranog proizvođača, sa akrilnim kadama i tuš kabinama. Podovi i zidovi kupatila su obloženi prvoklasnim brendiranim keramičkim pločicama.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace

Floor Plans

Loading map...

Additional Information

No additional information.