Beograd Na Vodi – luksuzni dvosobni apartmani, zgrada Vista

Beograd Na Vodi, +382, Belgrade,
Srbija
230,888€ Za prodaju
Stan
  • 621
  • 0
  • 2 Bedrooms
  • 2 Bathrooms
  • 79 sq m

Description

Beograd Na Vodi – luksuzni dvosobni apartmani, zgrada Vista;

Raspoloživi apartmani:

  • BW Vista (Apt. No 1801) –  sprat: 18.; Površina: 79,45m2; Cijena: 230.888 eur
  • BW Vista (Apt. No 2001) – sprat: 20.; Površina: 79,45m2, Cijena: 239.888 eur
  • BW Vista (Apt. No 2201) – sprat: 22.;  Površina:79,45m2, Cijena: 243.888 eur
  • BW Vista (Apt. No 2301) – sprat: 23.;  Površina:79,45m2, Cijena: 244.888 eur

 

Stambena zgrada čistih i jednostavnih linija, koja se skladno uklapa u okolinu. Apartmani su prostrani i elegantni., namijenjeni kupcima kojima je potreban odgovarajući prvoklasan životni stil u samom centru Beograda.

U najbližem okruženju se nalazi živopisna promenada uz rijeku Savu. Takođe, pored zgrade je veliki uređeni park, sa igralištima i travnjacima zaklonjenim od gradske buke. U neposrednoj blizini su i  luksuzni hoteli i najveći tržni centar na Balkanu. BW Vista je okružena modernim bulevarima koji povezuju ovaj stambeni blok sa centrom i drugim dijelovima grada.

BW Vista pruža sadržaje za udoban život ljudima svih generacija. Prednost za porodice sa djecom je obdanište u okviru kompleksa, kao i unutrašnje dvorište sa dječijim igralištem i prostorom za odmor. Širok je izbor prodavnica, kafića i restorana u prizemlju objekta. Stanarima su na raspolaganju i podzemna garaža, poseban skladišni prostor, kao i vertikalni kanal za direktno odlaganje smeća.

 

Stanovi su projektovani tako da ispune visoke standarde modernog dizajna i funkcionalnosti. Opremljeni su multi-split sistemom klimatizacije.  Sve dnevne sobe i spavaće sobe imaju po jednu unutrašnju jedinicu.  Sistem centralnog grijanja je povezan na centralnu gradsku toplanu.

 

Ulazna vrata su sigurnosna, unutrašnja stolarija je standardnih dimenzija i visokog kvaliteta. Podovi u sobama su pokriveni višeslojnim parketom. U stanove je ugrađena modularna električna oprema visokog kvaliteta, kao i rasvjeta koja oplemenjuje atmosferu.

 

Kuhinje su projektovane po principu otvorenog plana, povezane s dnevnim boravkom.

 

Kupatila su opremljena sanitarnom opremom renomiranog proizvođača, sa akrilnim kadama i tuš kabinama. Podovi i zidovi kupatila su obloženi prvoklasnim brendiranim keramičkim pločicama.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace

Floor Plans

Loading map...