Beograd Na Vodi, Terraces – luksuzni apartmani u prvom redu do rijeke

Beograd Na Vodi, +381, Belgrade,
Srbija
Contact us Za prodaju
Stan
  • 999+
  • 0
  • 1-3 Bedrooms
  • 1-2 Bathrooms
  • 70-139m2 sq m

Description

Beograd Na Vodi, Terraces – luksuzni apartmani u prvom redu do rijeke;

Raspoloživi apartmani:

  • Jednosobni – 70m2, 71m2;
  • Dvosobni – 100m2 – 111m2;
  • Trosobni – 136m2 – 139m2;

 

BW Terraces je savremena višespratnica koja svojim stanarima nudi udoban kosmopolitski život u jednoj od najprestižnijih i najdinamičnijih gradskih četvrti na Zapadnom Balkanu. Smeštena u prvom redu zgrada do rijeke, sa ozelenjenim prostorom ispred zgrade koji pruža privatnost, BW Terraces sadrži prostrane panoramske terase za sve stambene jedinice, sa predivnim, direktnim pogledom na Savu, Promenadu i na grad. U njenom okruženju nalaze se zgrade BW Residences, BW Metropolitan i drugi rezidencijalni sadržaji, a Kula Beograd je u neposrednoj blizini.

 

BW Terraces je ekskluzivna stambena zgrada okružena raskošnim zelenilom,  s direktnim pristupom obali. BW Terraces nudi dinamično okruženje i bogat  izbor restorana, kafea i maloprodajnih objekata u neposrednoj blizini. Uz pristup BW Parku, Bristol parku, javnim zelenim površinama, vrtiću i dječijem igralištu u okviru same zgrade, dostupni su i rekreativni sadržaji kao što je šetalište I biciklistička staza duž Sava Promenade.

 

U blizini je i BW Galerija sa najširom ponudom maloprodajnih, gastronomskih i zabavnih sadržaja u regionu. Kula Beograd, najnovije gradsko obilježje i najviša zgrada u Srbiji, nudi višenamjenski javni trg za interaktivne događaje i proslave tokom čitave godine, vidikovac s panoramskim pogledima, ekskluzivni restoran na vrhu, balsku dvoranu, spa centar, bazen, fitnes centar i sale za sastanke u sklopu hotela The St. Regis Belgrade.

 

Belgrade Waterfront je izuzetno dobro povezan sa ostalim dijelovima grada. Aerodrom Nikola Tesla Beograd je na 15 minuta udaljenosti automobilom, dok se u neposrednoj blizini nalaze brojne stanice javnog prevoza, uključujući autobuse i tramvaje.

 

Prepoznatljiva karakteristika objekta BW Terraces jesu prostrane panoramske terase u svim stambenim jedinicama, u prvom redu do obale, kao i pretežno niska i srednja gradnja okolnih objekata. Ove nesvakidašnji lijepe terase projektovane su kako bi se što bolje iskoristilo prirodno svjetlo i pogled prema rijeci, Kuli Beograd i čitavom gradu.

 

Stanari zgrade BW Terraces imaće direktan pristup podzemnoj garaži. U okviru zgrade nalaze se i pojedinačne namjenske skladišne prostorije za svaku stambenu jedinicu i danonoćno obezbeđenje na svim ulazima u zgradu. U prizemlju će se nalaziti maloprodajni objekti s nekoliko parking mjesta za dnevne potrebe.

 

Na raspolaganju je izbor stambenih jedinica s jednom, dvije, tri  i četiri spavaće sobe projektovanih tako da zadovolje kriterijume udobnosti I praktičnosti. Poseban naglasak stavljen je na predivne poglede, kao i na obilje prirodnog svetla i ventilacije u čitavoj zgradi.

 

Stambene jedinice u okviru zgrade BW Terraces zadovoljavaju najviše standarde savremenog gradskog života. Stanovi manje površine biće optimalan izbor za pojedince i mlade parove bez djece, kao i za investitore koji traže siguran povraćaj uloženih sredstava. Za sve koji traže komforniji životni prostor,  BW Terraces nudi izuzetne stambene jedinice sa dvije, tri ili četiri spavaće sobe. Stanovi sa četiri spavaće sobe biće orijentisani tako da pružaju ekskluzivne poglede na rijeku.

 

Stambena zgrada BW Terraces podrazumijeva stil, funkciju i kvalitet u svim aspektima savremenog života. Elegantni prostori i sofisticirani materijali za završnu obradu garantovaće osećaj istinske ekskluzivnosti i prefinjenosti, dok visina plafona od 2,8 m dodatno pojačava osećaj prostranstva u dnevnim i spavaćim sobama. Prostrane terase u svakoj stambenoj jedinici biće uokvirene prozorima od poda do plafona, otvarajući impresivne vidike.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...