Budva, Blizikuće – moderna vila s bazenom i pogledom na more

Blizikuće, +382, Budva,
460,000€ Za prodaju
Kuća
  • 867
  • 0

Description

Budva, Blizikuće – moderna vila s bazenom i pogledom na more;

 

Površina: bruto 166m2 / neto 126m2;

Površina zemljišta: 300m2;

Spavaćih soba: 3;

Kupatila: 3 + toalet;

Etaža: 2;

Parking, bazen;

 

Vila u selu Blizikuće, Sveti Stefan, ukupne stambene površine 126m2, na placu od 300m2.

 

Objekat je podijeljen na dvije etaže.

 

  • Ulaz u dvorište i glavni ulaz u vilu se nalaze sa sjeverne strane, s pristupom gornjoj etaži, koja sadrži dnevni boravak s trpezarijskim dijelom i kuhinjom, jednu spavaću soba s kupatilom i gostinjski toalet. Iz dnevnog boravka se direktno izlazi na veliki plato s bazenom, ljetnom kuhinjom, tušem, zidanim roštiljem i baštom.

 

  • Unutrašnje stepenište povezuje gornji sprat sa suterenskim, nižim spratom, gdje se nalaze dvije spavaće sobe, dva kupatila i hodnik s velikim ugrađenim američkim plakarima. U donji nivo dvorišta, s baštenskom garniturom, se može pristupiti spoljnim stepenicama pored bazena, kao i iz hodnika u donjoj etaži kuće.

 

Cijelu vilu, osim modernog arhitektonskog rješenja, karakteriše najsavremenija elektronska kućna oprema. Alarmni sistem pokriva cijeli objekat i dvorište, a video nadzor je postavljen na ulaznu kapiju. Split sistem klimatizacije, koji se može kontrolisati i preko internet aplikacije, se sastoji od jedne spoljne i četiri unutrašnje jedinice (tri podne unutrašnje jedinice i jedna zidna).

 

Napajanje strujom se po potrebi prekida preko elektronske kartice, pri čemu napon zadržavaju osnovni uređaji, kao što je video nadzor, alarm, frižideri i sl.

 

Internet konekcija u cijeloj vili je obezbijeđena preko tri rutera, od čega su dva unutrašnja i jedan dvorišni. Dvorište i bazen su pokriveni i dizajniranim sistemom rasvjete.

 

Zidovi kuće su obloženi nakvalitetnijim fasadnim kamenim pločama. Pod u dnevnom boravku, kuhinji, toaletu, kupatilu i dvije spavaće sobe je pokriven izuzetno kvalitetnom i skupocjenom keramikom, a u trećoj spavaćoj sobi je pokriven vrhumskim parketom. Balkonska vrata i svi prozori izrađeni u kombinaciji drvo-aluminijum, s troslojnim staklima. Posebna pažnje je posvećena savršeno funkcionalnom sistemu krovne i zidne hidroizolacije i toplotne izolacije.

 

Vila je okružena ekskluzivnim velikim vilama, a glavna cesta kroz naselje je potpuno renovirana, asfaltirana cijelom dužinom 2019. godine. Vilu sa sjeverne strane okružuje planinski masiv pokriven mediteranskom vegetacijom, a s južne strane se pruža pogled na more i na cijelu budvansku rivijeru – od Svetog Stefana, sve do plaže Mogren sa zapadne strane Budve.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...