SOLD: Budva, Blizikuće – moderna vila s bazenom i pogledom na more

Blizikuće, +382, Budva,
460,000€ SOLD
Kuća
  • 999+
  • 0

Description

Budva, Blizikuće – moderna vila s bazenom i pogledom na more;

 

Površina: bruto 166m2 / neto 126m2;

Površina zemljišta: 300m2;

Spavaćih soba: 3;

Kupatila: 3 + toalet;

Etaža: 2;

Parking, bazen;

 

Vila u selu Blizikuće, Sveti Stefan, ukupne stambene površine 126m2, na placu od 300m2.

 

Objekat je podijeljen na dvije etaže.

 

  • Ulaz u dvorište i glavni ulaz u vilu se nalaze sa sjeverne strane, s pristupom gornjoj etaži, koja sadrži dnevni boravak s trpezarijskim dijelom i kuhinjom, jednu spavaću soba s kupatilom i gostinjski toalet. Iz dnevnog boravka se direktno izlazi na veliki plato s bazenom, ljetnom kuhinjom, tušem, zidanim roštiljem i baštom.

 

  • Unutrašnje stepenište povezuje gornji sprat sa suterenskim, nižim spratom, gdje se nalaze dvije spavaće sobe, dva kupatila i hodnik s velikim ugrađenim američkim plakarima. U donji nivo dvorišta, s baštenskom garniturom, se može pristupiti spoljnim stepenicama pored bazena, kao i iz hodnika u donjoj etaži kuće.

 

Cijelu vilu, osim modernog arhitektonskog rješenja, karakteriše najsavremenija elektronska kućna oprema. Alarmni sistem pokriva cijeli objekat i dvorište, a video nadzor je postavljen na ulaznu kapiju. Split sistem klimatizacije, koji se može kontrolisati i preko internet aplikacije, se sastoji od jedne spoljne i četiri unutrašnje jedinice (tri podne unutrašnje jedinice i jedna zidna).

 

Napajanje strujom se po potrebi prekida preko elektronske kartice, pri čemu napon zadržavaju osnovni uređaji, kao što je video nadzor, alarm, frižideri i sl.

 

Internet konekcija u cijeloj vili je obezbijeđena preko tri rutera, od čega su dva unutrašnja i jedan dvorišni. Dvorište i bazen su pokriveni i dizajniranim sistemom rasvjete.

 

Zidovi kuće su obloženi nakvalitetnijim fasadnim kamenim pločama. Pod u dnevnom boravku, kuhinji, toaletu, kupatilu i dvije spavaće sobe je pokriven izuzetno kvalitetnom i skupocjenom keramikom, a u trećoj spavaćoj sobi je pokriven vrhumskim parketom. Balkonska vrata i svi prozori izrađeni u kombinaciji drvo-aluminijum, s troslojnim staklima. Posebna pažnje je posvećena savršeno funkcionalnom sistemu krovne i zidne hidroizolacije i toplotne izolacije.

 

Vila je okružena ekskluzivnim velikim vilama, a glavna cesta kroz naselje je potpuno renovirana, asfaltirana cijelom dužinom 2019. godine. Vilu sa sjeverne strane okružuje planinski masiv pokriven mediteranskom vegetacijom, a s južne strane se pruža pogled na more i na cijelu budvansku rivijeru – od Svetog Stefana, sve do plaže Mogren sa zapadne strane Budve.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.