Budva, Dukley Gardens – ekskluzivan trosoban apartman 162m2, s pogledom na more

Dukley Gardens, +382, Budva,
Montenegro
5,450€/m2 Za prodaju
Stan
  • 999+
  • 0
  • 3 Bedrooms
  • 2+1 Bathrooms
  • 162 sq m

Description

Budva, Dukley Gardens – ekskluzivan trosoban apartman 162m2, s pogledom na more;

 

Površina apartmana: 162m2;

Spavaćih soba: 3;

Kupatila: 2+1 toalet;

Sprat: 1;

Namješten: da;

Trosoban ekskluzivan apartman s pogledom na more, u elitnom kompleksu Dukley Gardens, na prvom spratu.

 

Površina apartmana je 162m2, a sastoji se od tri spavaće sobe, dva kupatila, jednog toaleta, dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom i velike terase sa đakuzijem.

 

Kompleks Dukley Gardens sadrži 36 ekskluzivnih rezidencijalnih objekata, na samoj obali mora. Okružen je šumom kedra, palmi i maslina. Sastoji se od 202 moderna jednosobna, dvosobna i trosobna apartmana, površina od 80 do 212 m2 i penthouse apartmana sa krovnim terasama, površina do 535m2.

 

Sofisticirani modernizam, savremene linije, hi-tech funkcionalnost i trajni materijali – drvo, kamen, čelik i staklo su osnova ekološki svjesnog estetskog dizajna kompleksa Dukley Gardens.

 

Sve rezidencije su unaprijeđene velikodušnim izlaganjem otvorenom prostoru i izgrađene po najvišim međunarodnim standardima. Sve jedinice su dizajnirane sa izuzetnom pažnjom u pogledu kvaliteta i detalja. Apartmani su opremljeni vrhunskom tehnologijom, objedinjenom u Smart Home sisteme, putem kojih se upravlja kućnim elementima – multi-medijskim sistemima, rasvjetom, klimatizacijom, sigurnosnim uređajima i video nadzorom, putem pametnih telefona,  tableta ili sličnih uređaja.

 

Pružajući kompletnu uslugu i udobnost hotela sa pet zvjezdica, uslužni tim Dukley Gardens kompleksa je pri ruci za stručno izvršavanje svakog zahtjeva, pružajući vlasnicima komfor jedne od najljepših nautičkih destinacija.

 

Od rezervacije večera, putnih rezervacija, upravljanja imovinom i obezbjeđenja – Dukley Concierge tim je na stalnoj usluzi.

 

Dukley pruža i potpunu uslugu u marini, udaljenoj svega dva minuta vožnje. Sa 300 vezova za jahte, dužine do70m, Dukley Marina je član “Camper & Nicholsons” kluba “’1782”.

 

Dukley porodica uključuje i restoran Dukley Beach Lounge, koji može da se pohvali svojim elegantnim sezonskim izborom lokalne i kontinentalne kuhinje, međunarodnom vinskom
kartom, stručnom službom i panoramskim pogledom na more.

 

Stanovnici kompleksa Dukley su članovi Dukley Beach kluba, sa pristupom plažnom pojasu uređenom u najelegantnijem stilu na crnogorskoj obali: linija obale sa privatnim kabinama, punom plažnom uslugom, DJ-evima, spasiocima, casual menijem i širokim izbor koktela, vina i alkoholnih pića.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace

Floor Plans

Loading map...

Additional Information

No additional information.