Budva, Dukley Gardens – trosoban duplex penthaus sa pogledom na more

Budva Riviera, 85310, Budva,
Montenegro
Contact us Za prodaju
Stan
  • 532
  • 0
  • 3 Bedrooms
  • 2+1 Bathrooms
  • 460 sq m

Description

Budva, Dukley Gardens – trosoban duplex penthaus sa pogledom na more

 

Površina: 460 m2 (260 m2 + 200 m2 krovna terasa)

Spavaće sobe: 3

Kupatila: 2+1

Parking

 

Ekskluzivan penthaus duplex apartman površine 460 m2 u rezidencijalnom kompleksu Dukley Gardens. Penthaus ima otvoreni dnevni boravak s kuhinjom i trpezarijom, 3 spavaće sobe, 2 kupatila, garderober i veoma prostranu terasu sa otvorenim panoramskim pogledom na more. Prodaje se u potpunosti namješten i opremljen dizajnerskim namještajem brendovima kao što su Poliform, Poltrona Frau, B&B, Porada, Molteni, itd.

 

Na krovnoj terasi površine 200 m2 nalazi se potpuno opremljena ljetnja kuhinja sa roštiljem, garniture za sjedenje i sunčanje i đakuzi.

 

Teritorija kompleksa Dukley Gardens omogućava potpunu privatnost i mir. Kompleks, uz ekskluzivni restoran, plažni salon, vrtić, školu, plažni bar, vešeraj, parking i marinu, sadrži i nekoliko privatnih plaža, uključujući i glavnu pješčanu plažu.

 

Kompanija za upravljanje apartmanima je svjetske klase i nudi usluge najvišeg mogućeg standarda, kao što su 24-satno održavanje, maksimalno pouzdan sistem obezbjeđenja, VIP transfer do aerodroma, iznajmljivanje bazena, taksi usluge i usluge korištenja limuzine, briga o djeci, Rent-a-car, rent-a-yacht, agencija za putovanja.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.