Budva, Katun Rezevići – vila s bazenom  i panoramskim pogledom na more

Katun Reževići, +382, Budva,
Montenegro
990,000€ Za prodaju
Kuća
  • 999+
  • 0
  • 3+1 Bedrooms
  • 4+1 Bathrooms
  • 402 sq m

Description

Budva, Katun Rezevići – vila s bazenom  i panoramskim pogledom na more;

 

Ukupna površina vile:  402m2;

Površina zemljišta:  682m2;

Spavaćih soba: 4 (3+apartman za osoblje);

Kupatila: 4 + toalet;

Lift, parking za dva do tri vozila;

Bazen:  dimenzije  11,60 x 4,5

Grijanje:  Kamin, klimatizacija;

Namještaj:  vila se prodaje bez namještaja, sa opremljenom kuhinjom ;

Godina izgradnje: 2019.;

 

Nova luksuzna vila u selu Katun Reževići, opština Budva, nedaleko od manastira Reževići,  s velikim bazenom,  liftom i vrhunskim pogledom na more iz svih prostorija i sa svih nivoa.

 

Vila je građena na tri nivoa:

  • U suterenu se nalaze tehnička prostorija za bazen i apartman za osoblje sa svojim kupatilom.
  • U prizemlju se nalazi veliki dnevni boravak, kuhinja, trpezarija, ulazni hodnik s liftom, toalet, plato za sunčanje i veliki bazen, dimenzija 11,60 x 4,5m.
  • Na prvom spratu se nalaze tri prostrane spavaće sobe, tri kupatila, velika terasa s panoramskim pogledom na more i s pogledom na karakteristično mediteransko okruženje Katuna Reževići.

 

Ukupna površina vile je 402m2. Glavni objekat s terasama je površine 332m2, površina pomoćnog objekta je 25m2.  Površina tehničke prostorije sa opremom za bazen je 20m2, a studio apartman za osoblje je površine 25m2.  Vila se prodaje sa opremljenom kuhinjom, bez namještaja.

 

Vila je opremljena sistemom video nadzora sa osam aktivnih kamera, sistemom spoljnog ozvučenja na platou s bazenom,  vrhunskom keramikom za kupatila ”Villeroy&Boch”,  sanitarnom opremom “Grohe”, parketom u svim sobama od najkvalitetnijeg hrastovog drveta, a pod na terasama je od prirodnog kamena. Cijeli objekat je klimatizovan, uz dodatni sistem klimatizacije u dnevnom boravku.

 

Arhitektonskim rješenjem vile, snažno je naglašena potreba za očuvanjem prirodnog i tradicionalnog ambijenta jedne od najljepših lokacija na cijelom crnogorskom primorju. Sve prostorije u kući su prostrane, visokih plafona i orjentisane direktno prema moru, s velikim staklenim površinama, obiljem dnevnog svjetla i intenzivnim mediteranskim koloritom.

 

Zona za rekreaciju se nalazi u nivou prizemlja, gdje se iz najveće prostorije u kući – velikog dnevnog boravka, neposredno izlazi na veliku terasu i na plato s bazenom.

 

Svojom pojavom, vila je sadržajno popunila prazninu u svojoj kategoriji i obogatila elitni prostor budvanske rivjiere, dodatno ističući važnost unaprijeđivanja i transformacije nekadašnjeg ruralnog ambijenta u zonu elitnog turizma i stanovanja.

 

Važnija rastojanja:  magistralni put – 60m, more – 500m, Petrovac – 4km, Budva – 17km, aerodrome Tivat – 40km.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.