SOLD Budva, Perazića Do – renovirana kamena kuća blizu mora

Perazića Do, +382, Budva,
Montenegro
360,000€ SOLD
Kuća
  • 999+
  • 0
  • 3 Bedrooms
  • 3 Bathrooms
  • 140 sq m

Description

Budva, Perazića Do – renovirana kamena kuća blizu mora;

 

 

Površina kuće: 140m2;

Površina zemljišta: 300m2;

Udaljenost od plaže: 100m;

Spavaći soba: 3;

Kupatila: 3;

 

Renovirana stara kamena kuća, udobno izolovana, s bazenom, oko 100 metara udaljena od plaže u Perazića Dolu. Smještena je ispod manastira Reževići, u rezidencijalnom dijelu naselja sa uglavnom sličnim vilama, 10 minuta vožnje od Svetog Stefana. Odvojena je od Petrovca pješačkim tunelom.

 

Spavaće sobe:

Na prvom spratu se nalazi glavna spavaća soba s bračnim krevetom i en-suite kupatilom sa jaccuzzi kadom. Takođe, na istom spratu je još jedna dvokrevetna soba sa svojim kupaotilom. Treća spavaća soba je u prizemlju, sa dva kreveta i en-suite tušem. Sve sobe imaju klima uređaj koji takođe služi i za grijanje vile u hladnijem periodu.

 

Kupatila:

Sva kupatila imaju potpuno novu kvalitetnu sanitarnu opremu. Glavno kupatilo ima jaccuzzi kadu za dvoje i potpuno otvorenu stranu okrenutu ka moru, sa jedinstvenim pogledom. Druga dva en-suite kupatila imaju tuš kabine.

 

Dnevne sobe:

Veliki, zapadno orjentisan salon, pruža zadivljujući pogled na more, kroz zid u staklu. Ovi stakleni paneli u potpunosti mogu da se povuku i otvore izlaz na bazen i terasu.

 

Bazen:

Bazena je dimenzija 5m x 2.5m.

 

Plaže:

Najbolji pješčana plaža je u Petrovcu, udaljena samo 5 minuta. Tu je i velika plaža u Perazića Dolu, u neposrednoj blizini vile, dostupna pješke, strmom brdskom stazom.

 

Prodavnice u okruženju:

Najbliža mala prodavnica je udaljena samo 30 koraka.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.