SOLD Budva, Perazića Do – savremena nova vila, 10m od pješčane plaže, sa dva bazena

Perazića Do, +382, Budva,
Montenegro
1,300,000€ SOLD
Kuća
  • 999+
  • 0
  • 4 Bedrooms
  • 4 Bathrooms
  • 285 sq m

Description

Budva, Perazića Do – savremena nova vila, 10m od pješčane plaže, sa dva bazena

 

 

Vila: 285m2

Zemljište: 320m2

Spavaće sobe: 4

Kupatila: 4

3 nivoa, prelijep pogled na more

Dva bazena  zatvoreni i otvoreni

Sauna i tursko kupatilo

Energetski efikasna zgrada

 

Prelijepa, moderna nova vila za odmor, okružena bujnom prirodnom vegetacijom, nekoliko koraka od  zaklonjene čuvene peščane plaže u Perazića Do.

 

Vila je dizajnirana na tri nivoa, kako bi se optimizovala njena integracija sa okruženjem. Široka staklena vrata, veliki prozori i staklene ograde na terasama obogaćuju ovu izuzetnu vilu mješavinom prirodnog svjetla i fascinantnog unutrašnjeg i spoljnog ambijenta.

 

Donji nivo

 

Donji nivo je namijenjen za fitnes i opuštanje, sa zatvorenim grijanim bazenom, opuštajućim turskim kupatilom i saunom. Tu je i mala kuhinja sa šankom. Terasi na ovom nivou i otvorenom bazenu se pristupa kroz klizna staklena vrata. Donji nivo, dodatno, obuhvata prostoriju za pranje i skladištenje u blizini pomoćne prostorije.

 

Glavni nivo

 

Kaskadne višeslojne stepenice vode do ulaznog predsoblja na glavnom nivou, sa open-plan dnevnim prostorom, sa obiljem svjetlosti i nevjerovatnim pogledom na kristalno čisto Jadransko more, vidljivo kroz dvoje kliznih staklenih vrata, dimenzija od poda do plafona, koja vode do spoljnih balkona. Kuhinja je takođe izvedena po open-plan konceptu, odvojena šankom od stambenog prostora. Prostrana spavaća soba na glavnog nivoa je pozicionirana nasuprot dnevne zone.

 

Gornji nivo

 

Tri prostrane spavaće sobe nalaze se na gornjem nivou, sa odličnim pogledom na more. Glavna spavaća soba ima svoje kupatilo, veliki garderober i izlaz na balkon s prostorom za sjedenje i sa pogledom na more. Još jedna spavaća soba na višem nivou ima balkon, sjajno dizajniran da obezbijedi privatnost. Na ovom nivou je i drugo kupatilo koje za obje spavaće sobe na ovom nivou.

 

Vila posjeduje zatvoreni i otvoreni bazen, spa centar sa saunom i tursko kupatilo. Zidani roštilj je u dvorištu.

 

 

Dodatni sadržaji I karakteristike:

 

  • Korišteni najkvalitetniji materijali (prirodni kamen, podovi od punog drveta, vrata i prozori);
  • Potpuno opremljena kupatila;
  • Video nadzor sa detektorima pokreta;
  • mediteranska zelenila (masline, stable čempresa, lavanda);
  • 1 parking mjesto (moguće formiranje dodatnog mjestra);

 

Ova izuzetna moderna vila se nalazi u selu Perazića Do, u blizini glavnih turističkih mjesta na primorju – Petrovca, Svetog Stefana i Budve. Glavni put vodi direktno do kuće. Najfrekventniji aerodrom u okruženju je u Podgorici, na samo 53 kilometra ili na sat vremena vožnje. Vila je lako dostupna i sa aerodroma Tivat, 35 kilometara, manje od 45 minuta vožnje. Aerodrom Dubrovnik u Hrvatskoj je udaljen je 93 kilometara, sat i 15 minuta vožnje.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.