Budva, Reževići – luksuzne vile sa pet zvjezdica u kompleksu blizu mora

Reževići, 85310, Budva,
Montenegro
2,200,000€ Za prodaju
Kuća
  • 999+
  • 0
  • 4 Bedrooms
  • 4 Bathrooms
  • 435 sq m

Description

Budva, Reževići – luksuzne vile sa pet zvjezdica u kompleksu blizu mora

 

Raspoložive površine: 291m2, 361m2, 435m2, 553m2

Spavaćih soba: 3 do 4

 

Jedino luksuzno kondo-stambeno naselje s pet zvjezdica u Crnoj Gori s ekskluzivnim izborom privatnih vila s 3 i 4 spavaće sobe, pažljivo dizajniranih i obogaćenih otvorenim panoramskim pogledom na more, privatnim bazenima, višestrukim zasijenjenim terasama i bujnim dekorativnim vrtovima .

 

Osam luksuzno dizajniranih vila nudi mnogo spoljnog prostora i velike terase sa spektakularnim i nesmetanim pogledom na more. Sve vile su opremljene panoramskim prozorima koji pružaju maksimum svjetla, sve imaju privatne bazene i prostrane terase, s posebnim akcentom na inženjerske sisteme koji zadovoljavaju najstrožije savremene tehničke zahtjeve. Neke od vila imaju privatni wellness sprat s panoramskim pogledom na more, jacuzzi, saunu, sobu za opuštanje, a uz glavni bazen imaju i dječiji bazen.

 

Naša preporuka:

Vila sa 4 spavaće sobe, površine 435m2, po cijeni od 2,200,000 eur

 

Sve brendirane rezidencije imaju neposredan pristup sadržajima i uslugama hotela s pet zvjezdica. U skladu s konceptom apartmanskog hotela, omogućeno je vlasništvo nad vilama uz sveobuhvatnu pomoć tima kompanije za upravljanje koji je na licu mjesta 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, posvećen brizi o svim zahtjevima za održavanje i iznajmljivanje.

 

Zahvaljući članstvu u Leading Hotels of the World, prestižne luksuzne ugostiteljske organizacije koja predstavlja 400 najboljih svjetskih hotela, rizort pruža potpuni luksuz za sofisticirane goste i visokoprofilisane vlasnike.

 

Dodatna usluga upravljanja imovinom i rentiranja nudi se vlasnicima vila da bi se osigurala njihova bezbjednost i zaštita uz redovan prihod.

 

Vlasnici imaju realan povrat investicije kroz pogodnost Programa rentiranja, uz istovremeno korištenje rezidencije na svoj zahtjev i uz zadržavanje prava na preprodaju u bilo kojem trenutku.

 

Garantovani povrat investicije kroz rentiranje varira od 4-6 %, od 1. do 5. godine iznajmljivanja.

 

Kompleks se nalazi na oko 30km od aerodroma Tivat, 10 minuta vožnje od Budve i nekoliko minuta udaljenosti od Svetog Stefana i parka Miločer.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.