Budva, Skočiđevojka – jednosobni apartmani 55m2, u kompleksu na elitnoj lokaciji

Skočiđevojka, +382, Budva,
Montenegro
150,000€ Za prodaju
Stan
  • 999+
  • 0
  • 1 Bedrooms
  • 1 Bathrooms
  • 55 sq m

Description

Budva, Skočiđevojka – jednosobni apartmani 55m2, u kompleksu na elitnoj lokaciji;

 

Jednosobni apartmani površine 55m2, u naselju Skočiđevojka, Reževići, u elitnom kompleksu  koji se sastoji od 7 vila, okruženom najluksuznijim vilama na budvanskoj rivijeri.  Vile u kompleksu su pojedinačne površine 330m2, a pojedinačno zauzimaju parcele od 500m2.

Na raspolaganju je i prodaja vila kao objekata, pored prodaje pojedinačnih apartmana u sklopu vila.

Svi apartmani imaju obezbijeđeno parking mjesto, a sve vile imaju i bazene koji su na raspolaganju vlasnicima apartmana.

Apartmani se sastoje od jedne spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom I kupatilom, hodnika I terase s pogledom na bazen, borovu šumu i na more.

 

Cijene apartmana po etažama:

 

  1. Prizemlje: 55m2 / 150,000 eur
  2. Prvi sprat / 160,000 eur
  3. Drugi sprat / 170,000 eur

 

Kvalitet konstrukcije,  završne obrade i upotrijebljenih materijala je izuzetno visok. Fasade su obložene poznatim fasadnim kamenom ‘Plano’ sa ostrva Brač u Hrvatskoj.

 

Sanitarna i ostala oprema za kupatila je od poznatih proizvođača “Villeroy & Boch”,  “Hans Grohe”,  “Ariston”, s tuš kabinama od kaljenog staklaq debljine 8mm.

 

Alumijumski spoljni prozori i vrata su od proizvođača Fab Live, a podovi u u dnevnoj zoni – u dnevnom boravku, trpezariji, kuhinji i kupatilima su obloženi „Emperador Light“ kamenom.

 

Podovi u noćnoj zoni su od hrastovog parketa visoke kategorije. Terase su obložene kamenom Emperador sa ogradom od kovanog gvožđa, po nacrtu arhitekte. Ograde na stepeništu su takođe od kovanog gvožđa, sa rukohvatima  od drveta.

 

Za klimatizovanje apartmana je predviđen multisplit system, sa klima uređajima u svim prostorijama.

 

U dvorištu se nalazi bazen sa kompletnom standardnom opremom. Objekti su odvojeni parapetnim zidovima oblozeni cijepanim kamenom. Dvorište je popločano Emperador Light kamenom, sa dekoratovnim biljkama i zelenilom.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace

Floor Plans

Loading map...

Additional Information

No additional information.