Budva, Tre Canne – jedinstven trosoban apartman 181m2, s garažom i pogledom na more

Tre Canne, +382, Budva,
Montenegro
650,000€ Za prodaju
Stan
  • 999+
  • 0
  • 3 Bedrooms
  • 3 Bathrooms
  • 181 sq m

Description

Budva, Tre Canne – jedinstven trosoban apartman 181m2, s garažom i pogledom na more;

 

Površina apartmana:  181m2;

Broj spavaćih soba: 3;

Broj kupatila: 3;

Broj terasa: 3;

Sprat: 5.;

 

Jedinstven trosoban apartman u kompleksu Tre Canne u Budvi, ukupne površine 181m2, Nalazi se 5. spratu, sa jugozapadne strane centralne kule, sa pogledom na more iz svih prostorija. Namještaj i oprema u apartmanu su  uključeni u cijenu stana ( plaćeni 138,000 eur ).   U cijenu stana je uključeno i jedno garažno mjesto, uz mogućnost kupovine i dodatna dva mjesta.

 

Apartman se sastoji od 3 spavaće sobe sa 3 kupatila, predsoblja, dnevne sobe sa trpezarijom, ostavom i kuhinjom i 3 terase.

 

Na 15. spratu kompleksa, u centralnoj kuli, nalazi se SPA & Wellness centar, sa bazenom i hidromasažnom kadom, sauna, teretana i restoran sa pet zvjezdica s panoramskim pogledom na more. U najbližem okruženju, kao i u krugu samog kompleksa, nalazi se mnoštvo restorana, prodavnice zdrave hrane, banke, apoteke, butici, kozmetički salon, stomatološka ordinacija.

 

Na udaljenosti od pet minuta hoda od kompleksa, nalazi se Stari Grad Budva, marina, šetalište uz obalni pojas, park Slovenska plaža, igrališta, noćni klubovi, itd

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.