Budva, Tudorovići – vila, hotel i luksuzni apartmani u kompleksu iznad Svetog Stefana

Blizikuće, 85310, Budva,
Montenegro
0€Contact us Za prodaju
Kuća
  • 999+
  • 0
  • 1-4 Bedrooms
  • 1-3 Bathrooms
  • Specification sq m

Description

Budva, Tudorovići – vila, hotel i luksuzni apartmani u kompleksu iznad Svetog Stefana

 

Kompleks ekskluzivnih vila i apartmana s bazenima i izuzetnim pogledom na more, kao i na ostrva Sveti Nikola i Sveti Stefan, izgrađen po najvišim standardima.

 

Vrhunski dizajniran kompleks sastoji se od butik hotela, vile i zgrade sa 12 apartmana za prodaju, raspoređenih u dva bloka. Održavanje apartmana servisira profesionalna kompanija za upravljanje hotelom.

 

Sve zgrada u kompleksu imaju bazen i svoje dvorište.

 

BUTIK HOTEL:

 

Hotel je koncipiran kao cjelina od 450 m2 sa 4 apartmana za goste i jednim studio apartmanom za osoblje u prizemlju. U prizemlju se nalazi i restoran sa profesionalnom kuhinjom koja je osposobljena da zadovolji potrebe cijelog kompleksa. U dvorištu se nalazi pergola sa bazenom i zasađenim zelenilom. Svi apartmani su opremljeni namještajem.

 

APARTMANI:

 

Centralna zgrada u kompleksu, površine 860 m2, sastoji se od 12 luksuznih apartmana (jednosobni stanovi površine 53m2 i trosobni od 92m2)

 

Blok A:

• Trosoban stan od 92m2 po cijeni od 3.650 EUR/m2

• Trosoban stan od 92m2  po cijeni od 3.700 EUR/m2

 

Blok B:

• Jednosoban stan od 53 m2 po cijeni od 3.700EUR/m2

 

Svi vlasnici apartmana mogu koristiti infinity bazen i hotelske usluge. Udaljena lokacija i prirodno okruženje uz sofisticirani dizajn, stil gradnje i nenadmašan pogled na more, čini ovo mjesto savršenim za ljude koji vole mir, da budu daleko od gužve, a istovremeno uz moderne usluge.

 

VILA:

 

Treći objekat je zasebna vila od 450 m2 na placu od 580m2. Sastoji se od dnevnog boravka (42 m2) koji se može koristiti kao sala za filmske projekcije, 4 glavne spavaće sobe sa sopstvenim kupatilima i terasama, teretane, đakuzija za 6 osoba, saune, sve sa podnim grijanjem, bazenom, pergolom i prostorom za ležaljke u dvorištu.

 

Vila takođe ima studio apartman za osoblje sa posebnim ulazom. Opciona ponuda je i dodatno zemljište od 1.080m2, pored kuće.

 

Kompleks ima ograđeni parking. Građevinski i završni radovi izvedeni su po najvišim standardima, sa vrhunskim materijalima – brendirana italijanska prvoklasna keramika Florim, sanitarna oprema Villeroy Boch, slavine Dornbracht i Hansgrohe, parket, aluminijumska spoljna stolarija i unutrašnja vrata vrhunskog kvaliteta i dizajna . Spoljna fasada je u kamenu tipa Maljat, koji je po svojim karakteristikama među najboljima.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.