Herceg Novi, Đenovići –novi apartmani, blizu kompleksa Porto Novi

Djenovici, 382, Herceg Novi,
Montenegro
80,000€ Za prodaju
Stan
  • 999+
  • 0
  • 1-2 Bedrooms
  • 1-2 Bathrooms
  • 50m2; 54m2; 68m2; 69m2; sq m

Description

Herceg Novi, Đenovići –novi apartmani, blizu kompleksa Porto Novi;

Raspoložive veličine: 50m2, 54m2, 68m2, 69m2;
Spavaćih soba: 1-2;
Kupatila: 1-2;
Udaljenost od mora: 200m;
Sprat: prizemlje, 1. i 2. sprat;

Stambena zgrada u Đenovićima, 200 metara udaljena od mora, povezana sa plažom odličnom asfaltnom cestom. U neposrednoj je blizini kompleksa u izgradnji Porto Novi, čija se gradnja očekuje 2017. godine., a predstavljaće jedan od dva ili tri najluksuznija turistička i stambena kompleksa ne samo na Crnogorskom primorju, nego i u regionu.

Sastoji se od 12 apartmana, sa 7 apartmana koji još uvijek nisu prodati. Do 1. juna važi promotivna ponuda jednosobnih stanova po cijeni od 80.000evra.

Raspored prostorija je osmišljen za najfunkcionalnije i najefikasnije korištenje prostora. Apartmani koji imaju 2 spavaće sobe i imaju i 2 kupatila. Stanovi u prizemlju, osim balkona imaju i dio dvorišta.

Oprema:
Unutrašnja keramika: iz Španije i Italije; bojleri: „Ariston“ (Italija), parket od prirodnog drveta (hrast), vodovodni i električni uređaji i pribor – iz Italije, Španije, Slovenije. Zidni klima uređaj sa spoljnim elementima «Panasonic» (dvosobni apartmani raspolažu sa po dvije jedinice).

Antenska opreme za satelitsku televiziju, telefonski prikljućci, interfon. Ograde unutrašnjih stepenica – od aluminijuma. Spoljne ograde su od kovanog gvožđa (terase i ulazne stepenice). Svi apartmani imaju pripadajuća parking mjesta.

Sva kupatila su opremljena bojlerima, wc školjkama -sa ugrađenim vodokotlićima, lavaboima sa mikserom tople i hladne vode i tušem ili kadom. Velika kupatila imaju ležeće kade, mala – zatvorene tuš kabine.

Podovi i zidovi su pokriveni dekorativnim keramičkim pločicama. Postavljene su pregrade za ugradnju veš mašina. Kupatila na drugom spratu krovnim prozorima.

U spavaćim sobama, podovi su pokriveni hrastovim parketom. U dnevnim sobama i kuhinjama podovi supokriveni keramičkim pločicama. U kuhinji su zidne pločice u visini od 1,4m. Svi podovi imaju toplotnu izolaciju (“Stirodur» Δ = 2 cm, u prizemlju Δ 3 cm).

Visina plafona u prostorijama -2.7 m. U potkrovlju je visina plafona od 1,8-3,0m. Terase –po dvije u jednosobnim apartmanima.

 

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.