Herceg Novi, Kamenari – luksuzni butik hotel sa 4 zvjezdice

Kamenari, 85340, Herceg Novi,
Montenegro
850,000€ Za prodaju
Poslovni prostor
  • 544
  • 0

Description

Herceg Novi, Kamenari – luksuzni butik hotel sa 4 zvjezdice

 

Površina: 322m2

Površina zemljišta: 275m2

Broj soba: 7

Broj kupatila: 7 Parking mjesta: 7

 

Luksuzni hotel s 4 zvjezdice, u mjestu Kamenari, Herceg Novi, otvoren 2013. godine, obnovljen iz 200 godina stare autentične kamene zgrade u vlasništvu generacija porodice pomorskih kapetana. Obnova je trajala 3 godine, pod nadzorom i prema pravilima Zavoda za zaštitu spomenika Crne Gore, sa zadržanom kompletnom fasadom i atrijumom iza zgrade i očuvanim izvornim ambijentom. Kao rezultat toga, autentična porodična kuća je pretvorena je u ekskluzivni hotel.

 

Hotel ima 7 luksuznih soba, kuhinju, trpezarijsku salu, vinski podrum, bazen s pratećim sadržajima, terasu za sunčanje, dva poslovna prostora u prizemlju i prostor za parking površine oko 150m2, udaljen 70m od hotela. Stambena površina hotela iznosi 322m2, a površina zemljišta je 275m2.

 

Osim kamene fasade, pri obnovi hotela praćeni su i svi standardi energetske efikasnosti i zaštite okoline. Ovaj hotel u punoj mjeri koristi prednosti sunčeve energije i najkvalitetnije toplotne izolacija, uz ugrađen Daikin sistem grijanja i hlađenja. Takođe, ima video nadzor i kvalitetnu opremu (vrhunsku keramiku, sanitarije, bravariju i stolariju ….). Postoji mogućnost proširenja kapaciteta za još 8 do 10 soba kupnjom susjedne kuće i njenom rekonstrukcijom.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.