Herceg Novi, Kamenari – vila Stari Mlin

Kamenari, 85340, Herceg Novi,
Montenegro
1,500€ For Rent
Kuća
  • 845
  • 0
  • 6 Bedrooms
  • 2 Bathrooms
  • 200 sq m

Description

Herceg Novi, Kamenari – vila Stari Mlin
Jedinstvena vila Stari Mlin se nalazi u središnjem dijelu Bokokotorskog zaliva, u neposrednoj blizini najužeg dijela zaliva.
Stara preuređena kuća od kamena, udaljena 10 metara od mora s  privatnom  plažom, svojim gostima nudi miran i jedinstveno iskustvo odmora u zalivu. Prelijep skriveni vrt i bazen s morskom vodom omogućavaju najliepše trenutke s porodicom i prijateljima.
Prirodni izvor slatke vode teče kroz baštu direktno u more.
Vila zauzima površinu od 200m2, ima 6 spavaćih soba, veliki dnevni boravak, kuhinju s neophodnom opremom, posuđem i aparatima i dva kupatila, na ukupno 2 etaže stare kamene kuće na prvoj liniji do mora. Cijela kuća i dvorište su pokriveni Wi Fi signalom. Prostor je klimatizovan, a takođe postoji i kablovska televizija. Gostima je na raspolaganju besplatan parking. Spoljni prostor je takođe izuzetno mjesto za odmor, zbog prijatne hladovine i bazena sa slanom vodom.
Gosti imaju pristup cijeloj kući, uključujući kuhinju, 6 spavaćih soba, zajedničkom prostoru, trpezariji, vrtu s roštiljem, bazenom i kamenoj plaži ispred objekta. Privatni besplatni parking nalazi se ispred kuće.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.

Similar Properties

No similar properties found.