Herceg Novi, Kumbor – dvosoban apartman u luksuznom objektu u blizini rizorta Portonovi

Lustica, Zabrdje, 85340, Herceg Novi,
Montenegro
338,618€ Za prodaju
Stan
  • 999+
  • 0
  • 2 Bedrooms
  • 2 Bathrooms
  • 85 sq m

Description

Herceg Novi, Kumbor – dvosoban apartman u luksuznom objektu u blizini rizorta Portonovi

 

Površina: 85 m2 (70 m2 + 15 m2 terasa)

Spavaće sobe: 2

Kupatila: 2

Garažno mjesto

 

Dvosoban apartman površine 85 m2 smješten u prizemlju četvoroetažne ekskluzivne zgrade u blizini rizorta Portonovi.

 

Apartman se sastoji od dnevnog boravka otvorenog tipa sa trpezarijom i kuhinjom i izlazom na prostranu terasu sa pogledom na more i One&Only resort, dvije spavaće sobe i dva kupatila, od čega je jedna en suite master spavaća soba.

U cijenu je uključeno jedno garažno mjesto u podzemnoj garaži.

 

Objekat se sastoji od 12 apartmana sa jednom, dvije ili tri spavaće sobe, sa rasponom površina od 48m do 98m. Apartmani su raspoređeni na 4 nivoa, sa 3 apartmana na svakom spratu.

 

Zgrada je građena od visoko kvalitetnih građevinskih materijala i ugrađena je savremena završna oprema: ulazna vrata su protivprovalna, protivpožarna i termoizolovana; unutrašnja vrata su od medijapana u bijeloj boji, sa kanelurama; svi spoljni otvori u stanovima su od PVC bravarije, šestokomornih profila proizvođača Salamander, sa ugrađenim roletnama sa elektro motorom; balkonske ograde su od kovanog gvožđa; za opremu mašinskih instalacija, klimatizacije i grijanja odabran je renomirani proizvođač Daikin; visokokvalitetni troslojni hrastov parket kao podna obloga u dnevnim i spavaćim sobama; zidovi i podovi u kuhinjama i kupatilima obloženi su prvoklasnom porcelanskom keramikom, italijanskih i španskih proizvođača Argenta i Keope, sanitarni uređaji i oprema u kupatilima su pažljivo birani iz kataloga svjetski poznatih brendova, Villeroy & Boch i Grohe.

 

Posebna pažnja posvećena je očuvanju višegodišnje vegetacije i uklapanju sa novim projektom koji prati savremene trendove u pogledu hortikulturnog i pejzažnog uređenja. U zajedničkom dvorištu smjestio se ljetnikovac sa mjestom za sjedenje i zajedničko druženje.

 

Zahvaljujući svom izvanrednom položaju, u neposrednoj blizini novoizgrađenog kompleksa Portonovi, zgradi su dostupni svi urbani i infrastrukturni sadržaji. Aerodrom u Tivtu udaljen je svega 17 km trajektom.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.