Herceg Novi, Mirišta – jedinstvena vila uz more u venecijanskom stilu

Mirista, Herceg Novi,
Montenegro
0€Contact us Za prodaju
Kuća
  • 279
  • 0
  • 7 Bedrooms
  • 9 Bathrooms
  • 872 sq m

Description

Herceg Novi, Mirišta – jedinstvena vila uz more u venecijanskom stilu

 

 

Površina vile: 872m2

Površina zemljišta: 900m2

Spavaće sobe: 7

Kupatila: 9

 

 

Jedinstvena prilika da kupite jednu od vrhunskih vila u Crnoj Gori koja se nalazi na odličnoj lokaciji na obali mora, sa zaista zadivljujućim pogledom na ulaz u Bokokotorski zaliv, ostrvo Mamula, tvrđavu Arza, manastir Vavedenje i u daljini na poluostrva Prevlaka na hrvatskoj strani zaliva.

 

Arhitektonski dizajn i estetika zgrade oslanjaju se na primorsku arhitekturu i venecijanski klasicizam, što zgradi daje formalan, luksuzan izgled.

 

Jedinstvena luksuzna nekretnina sa velikim otvorenim prostorima, visokim plafonima i pogledom na more iz svake sobe, koja uključuje moderan život sa podnim grijanjem, klima uređajem i toplotnim pumpama. Vila se sastoji od ukupno 872 m2, sedam spavaćih soba, devet kupatila, preko 300 m2 stambenog prostora i 200 m2 ostave.

 

 

Raspored spratova:

 

Prvi sprat – trenutno konfigurisan kao joga studio sa kapacitetom za 20 učenika sa velikom tuš kabinom i toaletom, prostor je površine 150 m2 koji bi novi vlasnik mogao da pretvori u veliki luksuzni spa centar, teretanu, bioskop, dodatni životni prostor, ili dvije dodatne spavaće sobe.

 

Drugi sprat – Tri prostrane spavaće sobe sa luksuznim kupatilima. Sve spavaće sobe imaju velika dvokrilna vrata i panoramski pogled na Bokokotorski zaliv.

 

Treći sprat – Glavni dnevni boravak je velika soba otvorenog tipa sa plafonima od tri metra, orijentacijom I pogldom na tri strane i direktnim pristupom na dvije terase.

 

Četvrti sprat – Četiri spavaće sobe sa odličnim panoramskim pogledom i tri kupatila.

 

 

Ova luksuzna vila okružena je zelenilom, u kojoj se možete potpuno prepustiti opuštanju i druženju sa prijateljima i porodicom. Smještena na južnoj padini, što ovu vilu čini pravom destinacijom za cjelogodišnji odmor, uživajući u toploti sunca čak i u zimskim mjesecima. Nekretnina ima brojne prateće sadržaje uključujući privatna dvorišta, ljetnje vanjske kuhinje, vidikovce, ložište i parking za tri automobila. Dodatno, privatni pristup moru preko prostranog keja sa luksuznim vezovima za tri plovila.

 

U blizini se nalaze tri međunarodna aerodroma, od kojih je Tivat (24km) udaljen samo 20 minuta vožnje, glavni grad Crne Gore Podgorica (100km) je udaljen 2 sata vožnje, a hrvatski aerodrom Dubrovnik (75km) 2 sata vožnje.

 

Sva tri aerodroma obavljaju redovne i čarter letove sa dodatnim mogućnostima za privatne avione sa direktnim letovima širom Evrope.

 

Prestižna odmarališta Porto Novi, Luštica Bay, Mamula i Porto Montenegro nalaze se u samom okruženju Mirišta. Čuveni restoran Ribarsko selo je odmah iza ugla.

 

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.