SOLD Herceg Novi, Portonovi – dvosoban apartman sa pogledom na more

Portonovi, 85340, Herceg Novi,
Montenegro
1,215,000€ SOLD
Stan
  • 999+
  • 0
  • 2 Bedrooms
  • 2 +1 Bathrooms
  • 191 sq m

Description

Herceg Novi, Portonovi – dvosoban apartman sa pogledom na more

 

Površina: 191 m2 (155 m2 + 36 m2)

Spavaćih soba: 2

Kupatila: 2 + 1

Garažno parking mjesto

 

Dvosoban apartman površine 191 m2 sa terasom od 37 m2, u kompleksu Portonovi, Herceg Novi. Sastoji se od dnevnog boravka otvorenog tipa s kuhinjom i trpezarijom, dvije spavaće sobe sa svojim  kupatilima, toaleta za goste i od prostrane terase.

 

Apartman je namješten luksuznim talijanskim namještajem (Poliform, Porada, Kettal itd.), dizajniranom italijanskom kuhinjom Val Cuccine sa Miele kuhinjskim aparatima, sanitarnom opremom Villeroy&Boch i Hansgrohe, stolarijom po mjeri i ugradnim plakarima.

 

U cijenu je uključeno garažno parking mjesto i ostava.

 

Portonovi Montenegro je ultra-premium resort lifestyle destinacija koja obuhvata 218 stambenih jedinica svjetske klase i vrhunsku marinu za mega jahte, na najužem dijelu ulaza u Bokokotorski zaliv.

 

Portonovi ima izvrsnu poziciju između planina i mora, sa ambijentalnim pogledom na netaknutu jadransku obalu. Portonovi uključuje prvi evropski One&Only resort, luksuzne rezidencije, Henri Chenot destination zdravstveni i Wellness Spa, marinu svjetske klase koja opslužuje mega jahte (sa poreskim olakšicama na gorivo do 40%), najveću pješčanu plažu u regionu sa luksuznim beach klubom. Ostale karakteristike uključuju i maloprodajne objekte na obali, kafe barove i restorane.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.