Herceg Novi, Portonovi – One&Only brendirana privatna vila na prvoj liniji do mora

Portonovi, 85340, Herceg Novi,
Montenegro
0€Contact us Za prodaju
Kuća
  • 999+
  • 0
  • 3 Bedrooms
  • 3+1 Bathrooms
  • 571 sq m

Description

Herceg Novi, Portonovi – One&Only brendirana privatna vila na prvoj liniji do mora

 

Stambena površina: 571 m2 (396 m2 + 175 m2 terase)

Korisna površina zemljišta: 1,225 m2

Spavaće sobe: 3

Kupatila: 3 + 1

Parking mesta: 2

Studio za osoblje: 2

Otvoreni bazen

Privatna plaža

Privatni vez za jahtu

 

One&Only Private Home, poznata i kao brendirana rezidencija ili One&Only vila, predstavlja trofejnu nekretninu na Jadranskoj rivijeri. Ova trosobna vila tipa Rumija je površine 571 m2.

 

Struktura vile:

Prizemlje: prostrani dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, gostinjski toalet, vešeraj, ostava i dva studia za osoblje, od kojih se svaki sastoji od spavaće sobe, kupatila i čajne kuhinje. Sa terase dnevnog boravka postoji direktan pristup otvorenom bazenu i plaži.

Prvi sprat: tri spavaće sobe sa en suite kupatilom, svaka sa privatnom terasom, i prostrana krovna terasa, pogodna za ležanje i opuštanje.

 

Ova ekskluzivna vila ima:

– tri en suite spavaće sobe

– privatni bazen

– privatnu pješčanu plažu

– privatni vez za jahtu

– dva parkinga sa pergolom

– privatni vrt sa terasom za ručavanje na otvorenom

– dijve jednokrevetne servisne sobe sa kupatilima i čajnom kuhinjom

– uslugu batlera

 

Cijena uključuje luksuzni namještaj dizajniran po One&Only standardima. Budući vlasnici će takođe biti članovi sistema jedinica kojima upravlja One&Only i iznajmljivati svoje vile putem One&Only sistema rezervacija. Program najma je vrlo fleksibilan, nema ograničenja u pogledu obaveznih datuma korištenja.

 

One&Only Portonovi se nalazi na gracioznom ulazu u Bokokotorski zaliv, UNESCO-vu svjetsku baštinu, poznat po svojim izuzetnim prirodnim ljepotama, bogatoj lokalnoj kulturi i istorijski značajnim primjerima venecijanske arhitekture, od kojih neki datiraju i iz 9. vijeka.

 

Portonovi Montenegro je jadranska ultra-premium resort lifestyle destinacija koja obuhvata 218 objekata svjetske klase i vrhunsku marinu za mega jahte, koja se nalazi na najužem dijelu ulaza u Bokokotorski zaliv. Portonovi ima izvrsnu poziciju između planina i mora, sa spektakularnim pogledom na netaknutu jadransku obalu. Portonovi uključuje prvi evropski One&Only rizort, luksuzne rezidencije, zdravstvenu i Wellness Spa destinaciju Henri Chenot, marinu svjetske klase koja opslužuje megajahte (sa poreskim olakšicama na gorivo do 40%), najveću pješčanu plažu u regionu sa luksuznim beach klubom. Ostale karakteristike uključuju i brojne prodavnice na obali, kafiće i restorane.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.