SOLD Herceg Novi, Portonovi – One&Only ekskluzivna brendirana privatna vila na obali mora

Portonovi, 85320, Herceg Novi,
Montenegro
0€Contact Us SOLD
Kuća
  • 999+
  • 0
  • 3 Bedrooms
  • 3+1 Bathrooms
  • 529 sq m

Description

Herceg Novi, Portonovi – One&Only ekskluzivna brendirana privatna vila na obali mora

 

Stambena površina: 529 m2 (383 m2 + 146 m2 terasa)

Spoljna korisna površina zemljišta: 996 m2

Spavaćih soba: 3

Kupatila: 3+1

Parking mjesta: 2

Studio apartmani za osoblje: 2

Otvoreni bazen

Privatna plaža

Privatni vez

 

One&Only brendirana rezidencija ili One&Only villa, predstavlja trofejnu  nekretninu na Jadranskoj rivijeri.

 

Ova trosobna vila površine 529m2 je tipa Orjen, pozicionirana je na zemljištu površine 996m2 orijentisanom prema zapadu,.

 

Struktura vile:

 

Prizemlje: prostrani dnevni boravak s trpezarijom i kuhinjom, jedna dvokrevetna spavaća soba sa sopstvenim kupatilom, gostinjski toalet, vešeraj, ostava, otpadna soba, fabrika, i dva studija za osoblje, od kojih se svaki sastoji od spavaće sobe, kupatila i čajne kuhinje. Iz dnevnog boravka i spavaće sobe postoji direktan pristup vanjskom bazenu i plaži.

 

Prvi sprat: dve spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom, od kojih jedna ima garderober, dve terase sa pogledom na more, i prostranu terasu u zadnjem delu vile, sa spoljnom čajnom kuhinjom, pogodnu za ležanje i opuštanje.

 

Sadržaji:

 

-privatna plaža

-infinity bazen sa platformom za plivanje

-privatni vez za čamac do 10m

-dva parkinga natkrivena pergolom

-dva studio apartmana  za osoblje koji se sastoje od spavaće sobe sa čajnim kuhinjama i kupatila

 

Cijena za ovu vilu uključuje luksuzni namještaj dizajniran po One&Only standard. Budući vlasnici će takođe biti članovi pula jedinica kojima upravlja One&Only i iznajmljivati svoje vile putem One&Only sistema rezervacija. Program najma je vrlo fleksibilan, nema ograničenja u pogledu obaveznih datuma/korištenja, itd, a vlasništvo je slobodno.

 

One&Only Portonovi se nalazi na gracioznom ulazu u Bokokotorski zaliv, UNESCO-vu svjetsku baštinu, poznat po svojim izuzetnim prirodnim ljepotama, bogatoj lokalnoj kulturi i istorijski značajnim primjerima venecijanske arhitekture, od kojih neki datiraju i iz 9. vijeka.

 

Portonovi Montenegro je jadranska ultra-premium resort lifestyle destinacija koja obuhvata 218 objekata svjetske klase i vrhunsku marinu za mega jahte, koja se nalazi na najužem dijelu ulaza u Bokokotorski zaliv. Portonovi ima izvrsnu poziciju između planine i mora, sa spektakularnim pogledom na netaknutu jadransku obalu. Portonovi uključuje prvi evropski One&Only rizort, luksuzne rezidencije, zdravstvenu i Wellness Spa destinaciju Henri Chenot, marinu svjetske klase koja opslužuje megajahte (sa poreskim olakšicama na gorivo do 40%), najveću pješčanu plažu u regionu sa luksuznim beach klubom. Ostale karakteristike uključuju i brojne prodavnice na obali, kafiće i restorane.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.