Herceg Novi, Topla – dupleks penthaus u kompleksu sa četiri bazena

Topla, +382, Herceg Novi,
Montenegro
220,000€ Za prodaju
Stan
  • 999+
  • 0

Description

Herceg Novi, Topla – dupleks penthaus u kompleksu sa četiri bazena;

 

Površina: 151m2;

Spavaćih soba: 2;

Kupatila: 2;

Sprat: 2-3;

Pogled na more: panoramski;

 

Dvosoban dupleks apartman u luksuznom rezidencijalnom kompleksu, u naselju Topla, u Herceg Novom. Stan se nalazi na 2. i 3. spratu, a sastoji se od dvije spavaće sobe, dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, hodnika, dva kupatila i dvije terase. Pogled na more je panoramski.

 

Kompleks se sastoji od zgrada spratnosti tri do četiri etaže. U kompleksu je ukupno 9 objekata, iako vizualno postoji šest (tri objekta su dvojna). Svaka zgrada ima posebnu građevinsku dozvolu. Apartmani su vrlo prostrani, uglavnom  sa dvije ili tri spavaće sobe, sa apartmanima u rasponu veličina 70-140 m². Kompleks ima i nekoliko studija i manjih apartmana (23m2, 48m2,  57m2, 60m2)

 

Dvije zgrade, bliže rijeci, su dizajnirane za one koji žele da žive u odvojenim kućama. To su:

 

Zgrada №1 – “townhouse”, sa ukupnom površinom od 500 sq.m. za dvije porodice;

Zgrada №2 – kuća za jednu porodicu, površine od oko 300 sq.m.

 

Oba objekta imaju svoja zemljišta i nasipe uz planinsku rijeku. Svi apartmani imaju otvoren panoramski pogled na more. Svi apartmani uključuju i besplatno parking mjesto.

 

Okolno područje je obloženo prirodnim kamenom. Tri velika bazena za odrasle i jedan bazen za djecu su ukras kompleksa. U krugu su i dječje igralište i roštilj. Bazen se puni čistom vodom iz planinskog potoka.

 

Podovi su izrađeni od kvalitetne keramike i parketa, sa podnim grijanjem instaliranim na mjestima koja to zahtijevaju. Prozori su od najkvalitetnije bijele hrastovine. Kupatila su u potpunosti opremljena i završina. Kuhinjska oprema nije uključena u cijenu.

 

Kompleks opslužuje kompanija za upravljanje. Njen posao je da se održi bezbjednost kompleksa i njegovi stanovnici, organizacija i održavanje nesmetanog funkcionisanja svih tehničkih sistema, održavanje sanitarnih uslova vode u bazenima, čišćenje, odvoz smeća, pružanje informacija i konsultantske usluge, pomoć u postavljanju apartmana, pružanje širokog spektra usluga, kao što su čišćenje prozora, dodatno uređenje stanova, itd..

 

Položaj kompleksa je izuzetno lijep. Kompleks nije u gustoj urbanoj sredini, nalazi se u izolovanom šumovitom području, uz planinski potok, koji daje hlad u ljetnom period, a uz to je i izvor napajanja rezervnom vodom.  Uz to, svi bazeni kompleksa koriste tu istu vodu. Udaljenost do mora je oko 7 minuta pješke.

Kompleks je modern niskoetažno mediteransko naselje. Ukupna površina iznosi 4.500 sq.m. Pješčane i šljunčane plaže se protežu duž šetališta, kao i mnogo mjesta za opuštanje, sa suncobranima i ležaljkama.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace

Floor Plans

Loading map...

Additional Information

No additional information.