Kotor, Dobrota – savremeno renovirana kamena kuća, 20m od mora

Dobrota, +382, Kotor,
Montenegro
350,000€ Za prodaju
Kuća
  • 999+
  • 0
  • 5 Bedrooms
  • 5 Bathrooms
  • 250 sq m

Description

Kotor, Dobrota – savremeno renovirana kamena kuća, 20m od mora;

 

Površina objekta: 250m2;

Spavaćih soba: 5;

Kupatila: 5;

Etaža: 3;

 

U potpunosti renovirana kamena kuća u Dobroti, u drugom redu do mora, arhitektonski i dizajnerski koncipirana kao spoj modernog i tradicionalnog stila.

 

Objekat se sastoji od tri etaže.

 

  • Suteren: tri apartmana s kuhinjama opremljenim kompletnom i najmodernijom bijelom tehnikom, kupatilima, ormarima i zasebnim ulazima. Sva tri apartmana po potrebi mogu da se koriste i kao poslovni prostori. Na ovom nivou se nalazi i ostava za odlaganje opreme za terasu.

 

  • Prizemlje: dva ekskluzivno dizajnirana i klimatizovana dnevna boravka s kompletno i najsavremenije opremljenim kuhinjama, kupatilo i velika terasa s djelimičnim pogledom na more. Prvi dnevni boravak se nalazi u novom zastakljenom dijelu kuće i povezan je s drugim dnevnim boravkom, koji se nalazi u unutrašnjem, ekskluzivno renoviranom dijelu kuće, sa zidovima od kamena.

 

  • Prvi sprat: dvije klimatizovane spavaće sobe i kupatilo.

 

Na svim etažama kuće podovi su pokriveni prvoklasnim granitom, a zidovi kupatila su obloženi najkvalitetnijom  italijanskom keramikom. Kupatila su opremljena vrhunskom “Grohe” sanitarnom opremom.

 

Kuća je klimatizovana posebnim jedinicama u svim prostorijama, ima centralni bojler za toplu vodu zapremine 300 litara. Keramika u kući je italijanska. Fasada je izrađena od bijelog Bračkog kamena, a ograde i kapije su od kovanog gvožđa. Sve električne, kanalizacione i vodovodne  instalacije na kući su potpuno nove.

 

Posebna pažnja je posvećena kvalitetu toplotne i hidro izolacije.  Završni radovi su izvedeni veoma kvalitetno, uz pažljivo izabrane materijale i opremu vrhunskog kvaliteta, Unutrašnja I spoljna rasvjeta je dizajnirana i doprinosi vizuelnom i estetskom utisku.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.