Kotor, Dobrota – kamena vila 160m² na obali mora;

Dobrota, 382, Kotor,
Montenegro
1,200,000€ Za prodaju
Kuća
  • 999+
  • 0
  • 4 Bedrooms
  • 2 Bathrooms
  • 160m2 sq m

Description

Kotor, Dobrota – kamena vila 160m² na obali mora;

Tip Nekretnine: Vila
Kvadratura: 160 m2
Broj spavaćih soba: 4
Lokacija: Kotor
Udaljenost od mora: 5m
Pogled na more: Da

Vila ima zajednički prolaz do mora, pontu 240m2 sa ormarićem za vodu i struju i vezom za čamac do 14 m.

Elegantna, nedavno renovirana kamena vila na samoj obali, nalazi se u jednom od najekskluzivnjih područija Bokokotorskog zaliva – Dobrote. Ispred kuće se nalazi velika „ponta” – pristanište i platforma za kupanje. Vila takođe ima dva parking mesta, lijep vrt za odmor na svežem vazduhu sa roštiljem i malim sjenovitim vrtom sa bočne strane.

Vila je podijeljena u dvije zasebne cjeline (apartmana) povezane unutrašnjim stepeništem, koje u svakom trenutku mogu da se koriste kako zajedno tako i odvojeno. Na prvom spratu su dvije spavaće sobe, kupatilo, kuhinja u kombinaciji sa trpezarijom i dnevnim boravkom, kaminom i izlazom na uređeni vrt. Unutrašnje drvene stepenice vode na drugi sprat gdje se nalaze dvije spavaće sobe, kupatilo, kuhinja u kombinaciji sa trpezarijom i dnevnim boravkom, opremljen sa kaminom. Ovaj apartman ima veliku natkrivenu terasu, gdje je prijatno skloniti se od popodnevne vreline.

Bočni vrt po potrebi može se koristiti kao dodatni parking prostor. Dobrota pripada opštini Kotor i popularno je izletište, zato je kuća uz more ovde pravo blago.

Ova vila je idealna za ljetnji odmor za vlasnike jahta, kao i za stalni život. Područje se odlikuje sigurnošću, blizinom istorijskog centra Kotora i aerodromom u Tivtu.

Vila je pod zaštitom Zavoda za spomenike, urađena po svim uslovima Regionalnog Zavoda za zaštitu spomenika, uradjena u mediteranskom stilu.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.