Kotor, Kavač – moderna porodična vila sa bazenom i panoramskim pogledom na Tivatski zaliv

Kavač, 85330, Kotor,
Montenegro
1,750,000€ Za prodaju
Kuća
  • 999+
  • 0
  • 3 Bedrooms
  • 3+1 Bathrooms
  • 480 sq m

Description

Kotor, Kavač – moderna porodična vila sa bazenom i panoramskim pogledom na Tivatski zaliv

 

Površina: 480 m2 (317 m2 neto)

Površina zemljišta: 795 m2

Spavaće sobe: 3

Kupatila: 3+1

Parking: 5

Bazen 5,5 m x 4 m

 

 

Moderna porodična vila bruto površine 480 m2 sa bazenom dimenzija 5,5 m x 4 m smještena u borovoj šumi na obronku planine Vrmac u Kavaču, Kotor.

 

Struktura vile:

Na prizemlju se nalazi dnevni boravak otvorenog tipa sa galerijom i kaminom, kuhinja i trpezarija sa prostranom terasom, vešeraj, veliki walk-in garderober, ostava i toalet za goste.

Na prvom spratu smješten je spavaći blok, sa tri spavaće sobe i dva kupatila, od čega je jedna en suite master spavaća soba sa walk-in garderoberom, i otvoreni prostor na sredini galerije koji je namjenjen za radni kutak, igraonicu za djecu ili biblioteku.

Na krovnoj terasi nalazi se bazen dimenzija 5,5 m x 4 m, ljetnja kuhinja, kupatilo i prostor za relaksaciju.

 

U podrumu se nalazi dodatni prostor od 80 m2 namijenjen za saunu ili prostoriju za druženje. Pored puta, tik uz vilu, nalazi se 5 parking mjesta, dok je dvorište ispred vile kaskadno i uređeno travnjakom, sa sadnicama masline i bora.

 

Sa svakog nivoa vile pruža se panoramski pogled na more. Vila je orijentisana jugo-zapadno što je čini veoma svijetlom tokom cijele godine. Zahvaljujući svojoj poziciji i mikroklimi Kavača, vlažnost vazduha nije visoka, a ljeti je u toku vrelih dana do nekoliko stepeni niža temperatura nego što je pored mora.

 

U izgradnji vile korišćeni su najsavremeniji materijali, visokovalitetni sistem za grijanje i vetilaciju italijanskog brenda Aermec, kanalni rekuperatori za konstantan svjež vazduh u svim spavaćim sobama i kupatilima, termo i hidro izolacija fasade, travertin kamen i wpc podne obloge.

 

Vila se nalazi van gužve i gradske vreve, bez neposrednih komšija, što pruža osjećaj privatnosti. Udaljena je od centra Tivta i marine Porto Montenegro svega 6 km, dok su aerodrom u Tivtu i Stari grad u Kotoru na udaljenosti od po 4 km.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.