SOLD Kotor, Kavač – novoizgrađena savremena vila sa bazenom i panoramskim pogledom na Tivatski zaliv

Kavač, 85330, Kotor,
Montenegro
995,000€ SOLD
Kuća
  • 781
  • 0
  • 6 Bedrooms
  • 4+1 Bathrooms
  • 400 sq m

Description

Kotor, Kavač – novoizgrađena savremena vila sa bazenom i panoramskim pogledom na Tivatski zaliv

 

Površina: 400 m2

Površina zemljišta: 800 m2

Spavaće sobe: 6

Kupatila: 4+1

Bazen: 9 m x 4,5 m

Parking: 3

 

Nova, savremena, jugozapadno orijentisana vila od 400 m2 na placu od 800 m2 u Kavču, Kotor.

Vila se može podijeliti na tri odvojena apartmana ili koristiti kao jedna stambena jedinica sa unutrašnjim stepeništem. Ima ukupno 3 dnevne sobe, 3 kuhinje, 6 spavaćih soba i 4 kupatila.

 

Struktura vile:

Prizemlje – vešeraj, ormari za odlaganje stvari, solarni bojler od 380 L, ulaz na unutrašnje stepenište.

Apartman u prizemlju se sastoji od dnevnog boravka otvorenog tipa sa kuhinjom i trpezarijom, 2 spavaće sobe, 2 kupatila, 20 m2 jugozapadno orijentisane terase i dvorišne terase od 30 m2 sa pogledom na bazen i more.

Apartman na prvom spratu sadrži veliki dnevni boravak sa dvostranim kaminom i panoramskim prozorima, kuhinju sa ostrvom i trpezarijom, 2 spavaće sobe, 1 kupatilo sa samostojećom kadom i tušem, 1 toalet, terasu od 20 m2 sa pogledom na more i dodatna 2 balkona. Prvi sprat ima ulaz sa nivoa parkinga.

Apartman na drugom spratu se sastoji od dnevnog boravka otvorenog tipa sa kuhinjom i trpezarijom, 2 spavaće sobe, 1 kupatila sa kadom i tušem i terase od 20 m2 sa pogledom na more.

 

Bašta je kultivisana maslinama, voćkama i cvijećem. U dvorištu se nalazi i bazen sa slanom vodom dimenzija 9 m k 4,5 m, prostorom za odmor i pergolom sa ventilatorima.

 

Tehnički detalji: HVAC (grijanje, ventilacija i klimatizacija) sistem LG, 3 solarna panela njemačkog brenda Phonix, tehnika Miele i Boch, Hansgrohe slavine, italijanske pločice Atlas Concorde, rezervoar za kišnicu od 32 m3, voda za piće (UV, filteri ugljenika i čestica, omekšivač vode), veliki gromobran, 4 internet punkta, parking za 3 automobila, video nadzor.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.