Kotor, Kavač – savremeni apartman s  panoramskim pogledom na more

Kavač, +382, Kotor,
Montenegro
270,000€ Za prodaju
Stan
  • 983
  • 0
  • 2 Bedrooms
  • 2 Bathrooms
  • 120 sq m

Description

Kotor, Kavač – savremeni apartman s  panoramskim pogledom na more;

 

Površina apartmana: 120m2 (90m2 + 30m2 terasa);

Broj spavaćih soba: 2;

Broj kupatila: 2;

Sprat: 2.;

Namješten;

Podno grijanje, ADSL, CaTV;

Infiniti bazen: 100m2;

Rastojanje do Kotora: 5km;

Rastojanje do Tivta: 3km;

 

Nov, luksuzan i savremeno dizajniran apartman sa spektakularnim pogledom na more i na cijeli tivatski zaliv.

 

Apartman je dio novog stambenog kompleksa od tri arhitektonski avangardno dizajnirane zgrade sa centralno pozicioniram bazenom površine 100m2.

 

Kompleks je smješten na pažljivo izabranoj lokaciji, koja po svojim karakteristikama predstavlja jedan od osnovnih elemenata arhitektonskog koncepta projekta. Kavač je selo na padinama Vrmca, između gradova Tivat (aerodrom Tivat, marina za super jahte Porto Montenegro) i Kotora, srednjevjekovnog grada sa Starim gradom – tvrđavom pod zaštitom UNESCO:

 

Zgrade u kompleksu su raspoređene tako da svi apartmani iz svih prostorija imaju neometan i veoma lijep pogled na more. Parking prostor se nalazi uz prilazni put, s dovoljno mjesta za sve vlasnike apartmana.

 

Apartman, površine 120m2 (90m2 unutrašnjeg prostora, s terasom površine 30m2) se sastoji od dvije spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom i trpezarijom, dva kupatila i velike terase sa otvorenim pogledom na cijeli tivatski zaliv, na more i na ostrvo Sveti Marko. Opremljen je, kao i svi apartmani u kompleksu, podnim grijanjem, priključcima za kablovsku televiziju i ADSL internet.

 

Ostali apartman koji su na raspolaganju za prodaju u kompleksu su s dvije ili tri spavaće sobe, ukupnih površina 112, 114 i 120m2, svi s panoramskim pogledom na more.

 

Prodaje se potpuno opremljen i namješten. Dvorište kompleksa je pažljivo dizajnirano i gravitira velikom,  centralno pozicioniranom bazenu.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace

Floor Plans

Loading map...

Additional Information

No additional information.