Kotor, Perast – kamena kuća sa izuzetnim pogledom na zaliv

Perast, 85330, Kotor,
Montenegro
425,000€ Za prodaju
Kuća
  • 999+
  • 0
  • 3 Bedrooms
  • 2 Bathrooms
  • 146 sq m

Description

Kotor, Perast – kamena kuća sa izuzetnim pogledom na zaliv

 

Površina objekta: 146m2

Površina zemljišta: 136m2

Broj spavaćih soba: 3

Broj kupatila: 2

 

Autentična kamena kuća, potpuno namještena, u jednom od najljepših gradova u Boki Kotorskoj, Perastu.

 

Kuća ima prizemlje + 2 kata, prostrani dnevni boravak s trpezarijom i kuhinjom, tri spavaće sobe, dva  kupatila i vešeraj.

Iz dnevne sobe se izlazi na prelijepu, prostranu terasu na dva nivoa, s koje se pruža fantastičan pogled na more i zaliv sa ostrvima Gospa od Škrpjela i Sveti Đorđe. Takođe, sve sobe imaju izuzetan pogled na more.

 

Do kuće se dolazi stepenicama iz glavne ulice, ali i sa autoputa. Udaljena je samo 100m od mora. Prodavnice, restorani, važni kulturno-istorijski spomenici, nalaze se u okruženju na pješačkoj udaljenosti.

 

Veliki potencijal za iznajmljivanje čini ovu nekretninu još zanimljivijom. Perast je jedan od najljepših gradova u Bokokotorskom zalivu, poznato po crkvama i srednjovjekovnim palata, odakle potiču poznati pomorci, kapetani i admirali, s prvom pomorskom školom još u 14. vijeku.

 

Današnji balkoni, zvonici, veličanstvene palate svjedoče o ljepoti ovog srednjovjekovnog grada. Mnoge od ovih palata jedinstveni su spomenici kulture kojima se dive turisti iz cijelog svijeta.

 

Dva mala ostrva, Sveti Đorđe i Gospa od Škrpjela nalaze se ispred Perasta i jedan su od najljepših spomenika prirode pod zaštitom UNESCO-a.

 

Kotor je udaljen 12 km, a aerodrom Tivat 18 km od objekta.

 

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.