Kotor, Prčanj – luksuzna vila sa otvorenim bazenom i panoramskim pogledom na zaliv

Prcanj, 85310, Kotor,
Montenegro
1,800,000€ Za prodaju
Kuća
  • 999+
  • 0
  • 4 Bedrooms
  • 3+1 Bathrooms
  • 373 sq m

Description

Kotor, Prčanj – luksuzna vila sa otvorenim bazenom i panoramskim pogledom na zaliv

 

 

Bruto površina: 373 m2

Neto unutrašnja površina: 291 m2

Ukupna veličina parcele: 1.830 m2 + dio pristupnog puta i parkinga za goste

Spavaće sobe: 4

Kupatila: 3 + 1

Bazen, garaža

 

Vila Bayview je prostrana savremena vila sa 4 spavaće sobe, sa luksuzno odrađenim enterijerom, beskonačnim bazenom i garažom za dva automobila, do koje se dolazi privatnim putem. Kuhinja je opremljena vrhunskim uređajima Nobilia/Boch, u kupatilu su V&B/Catalano/HansG, keramika i podovi Florim/Porcelanosa/prirodni kamen. Opremljena je ugradnim sistemima za klimatizaciju i ventilaciju, kao i podnim grijanjem.

 

Vila se nalazi na 4 km udaljenosti od Starog grada u Kotoru i 14 km od luksuzne marine Porto Montenegro. Najbliži aerodrom nalazi se u Tivtu (11 km), zatim u Dubrovniku (53 km) i Podgorici (89 km).

 

Raspored vile:

 

Prizemlje – Dnevni boravak otvorenog tipa sa visokim plafonom i šporetom na drva, odakle se pruža panoramski pogled na Bokokotorski zaliv i planine, kuhinja i trpezarijski dio koji se otvaraju direktno na bazen i terasu; spavaća soba sa kupatilom, koja takođe ima direktan izlaz na terasu u bazen; toalet za goste, teretana, pomoćne, skladišne i tehničke prostorije (Centralna kontrola i AirCon, CCTV, video interfon, protivpožarna i sigurnosna zaštita, WIFI).

1.sprat – Glavni ulaz i stakleno predsoblje iz koga stepenice vode direktno do bazena; tri spavaće sobe i dva kupatila, pristup garaži za dva automobile.

Spolja – beskonačni bazen dimenzija 8,5 x 5 m i tuš.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.