SOLD Kotor, Škaljari – namješten jednosoban apartman sa pogledom na zaliv

Skaljari, 85330, Kotor,
Montenegro
299,000€ SOLD
Stan
  • 999+
  • 0
  • 1 Bedrooms
  • 2 Bathrooms
  • 111 sq m

Description

Kotor, Škaljari – namješten jednosoban apartman sa pogledom na zaliv

 

Površina: 111 m2

Spavaće sobe: 1

Kupatila: 2

Besplatan otvoreni parking

 

Prostran, kompletno namješten jednosoban apartman u stambenom kompleksu u Škaljarima, Kotor.

 

Prostire se na 111 m2 i sastoji se od velikog dnevnog boravka otvorenog tipa sa kuhinjom i trpezarijom, hodnika sa ugradnim plakarima, kupatila, vešeraja, en suite spavaće sobe sa walk-in garderoberom i terase sa pogledom na zaliv i Dobrotske strane.

 

Apartman je u potpunosti namješten (italijanska kožna garnitura, fotelje visokog kvaliteta urađene po mjeri, mermerni klub stolovi, drveni trpezarijski sto sa stolicama, krevet sa kutijom za odlaganje stvari), opremljen svim potrebnim uređajima (veliki LG TV, mali kuhinjski aparati, 4 Toshiba jedinice na daljinsko upravljanje za grijanje/hlađenje, optički kabl za internet, mašina za pranje/sušenje veša, Bosch bijela tehnika) i spreman je za useljenje. Podovi u dnevnom boravku i spavaćoj sobi prekriveni su parketom od bijelog hrasta, dok su u kupatilima, vešeraju, predsoblju i kuhinji grijani podovi prekriveni keramikom.

 

Zgrada ima lift i veliki besplatan parking prostor na otvorenom, dostupan svim rezidentima. Postoji mogućnost kupovine parking mjesta u garaži.

 

Apartman se nalazi na 1,5 km od Starog grada i 7 km od aerodroma u Tivtu. More se nalazi na 500 m vazdušne linije, dok se najbliže kupalište nalazi na 1 km udaljenosti.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.