Kotor, Stari Grad – ekskluzivan apartman sa četiri spavaće sobe

+382, Kotor,
260,000€ Za prodaju
Stan
  • 999+
  • 0
  • 4 Bedrooms
  • 3 Bathrooms
  • 100 sq m

Description

Kotor, Stari Grad – ekskluzivan apartman sa četiri spavaće sobe;

Stambena površina: 100m2;
Spavaćih soba: 4;
Kupatila: 3 (2 en-suite);

Smješten unutar zidina srednjovjekovnog grada, ovaj izvanredno lijep stan je nedavno renoviran po izuzetno visokim standardima. Nalazi se u centru svih lokalnih sadržaja. Ima klima-uređaj, grijanje i bežični internet. Kuhinja je potpuno opremljena, s mašinom za pranje suđa i veš mašinom. U stanu je 3 kupatila (2 en-suite).

Stan je smješten na jednom od glavnih trgova, u starom gradskom jezgru i u neposrednoj blizini prodavnica, restorana i lokalne pijace. Nalazi se na pješačkoj udaljenosti od marine i plaže.

Stan je 20 minuta udaljen od Tivta, sa novom marinom u kompleksu Porto Montenegro, sa svojim noćnim klubovima, barovima / restoranima i buticima.

Aerodrom Dubrovnik je udaljen 80km i opslužuju ga kompanije BA, Croatia Airlines i Thomson, sa trajanjem leta od 1 sat i 20 minuta, uz direktan put do Kotora. Aerodrom Tivat je udaljen 20 minuta. Ovaj aerodrom opslužuju kompanije Air Serbia (ranije JAT) i Montenegro Airlines.

Obala / Plaže: Kotor je prošaran brojnim malim plažama, udaljenim oko 10 min hoda. Veće plaže nalaze se na udaljenosti od 15-20 minuta vožnje – plaže Jaz-27km, Sveti Stefan-35km i gradska plaža u Budvi -30km, koja takođe ima Stari Grad.

Perast sa crkvama na ostrvima je udaljen -15 km. Tu su i veliki hipermarketi, poslije izlaza iz tunela Vrmac (10 min autom).

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...