Luštica Bay, The Chedi hotel – luksuzan apartman 117m2, na prvoj liniji do mora

Luštica Bay, +382, Tivat,
Montenegro
745,000€ Za prodaju
Stan
  • 999+
  • 0
  • 2 Bedrooms
  • 2 Bathrooms
  • 117 sq m

Description

Luštica Bay, The Chedi hotel – luksuzan apartman 117m2, na prvoj liniji do mora;

 

3D PRIKAZ:

 

Ukupna površina: 117m2;

Unutrašnja površina: 100,00m2;

Terasa: 17m2;

Spavaćih soba: 2;

Kupatila: 2;

Sprat: 1st ;

 

Luksuzan dvosoban apartman na prvoj liniji do mora, u novom objektu u sastavu kompleksa Luštica Bay, u hotelu The Chedi.

 

Apartman se sastoji od dvije spavaće sobe, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, dva kupatila i terase površine 17m2. Uz članstvo u rental pool programu, garantovani prihod od rentiranja je 5%.

 

“The Chedi Luštica Bay”, hotel sa 5 zvjezdica – je prvi u nizu od 7 hotela koji će imati posebno mjesto u Luštica Bay kompleksu. Smješten na prvoj, centralnoj liniji glavne marine, hotel ima jedinstven položaj, čime je postao savršen izbor za odmor uz sve ljepote života na moru. Kao luksuzno mjesto za odmor, sa jednostavnim pristupom glavnoj marini, hotel svojim gostima omogućava neprevaziđenu mogućnost uživanja, uz neposredan pristup njegovim restoranima, konferencijskim objektima i otvorenom bazenu.

 

The Chedi Luštica Bay je hotel za modernog putnika, pružajući mu najkvalitetnije pogodnosti, efikasnu uslugu i višenamjenski prostor za rad ili odmor u opuštenom okruženju. U samom hotelu se nalaze brojni objekti, poput dva restorana, kafića, otvorenog bazena, spa centra, konferencijskih sala i biznis centra. The Chedi Luštica Bay spade među među najveće hotele ranga 5 zvijezdica u bokokotorskom zalivu. Hotel ima ukupno 110 soba, od kojih su 60  hotelski kondiminijumi, koji su dio ekskluzivnih The Chedi rezidencija, kao luksuzni stanovi za odmor.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace

Floor Plans

Loading map...