Luštica Bay, The Chedi hotel – luksuzan apartman 50m2, na prvoj liniji do mora

Luštica Bay, +382, Tivat,
Montenegro
330,000€ Za prodaju
Stan
  • 999+
  • 0
  • 1 Bedrooms
  • 1+1 Bathrooms
  • 49,50 sq m

Description

Luštica Bay, The Chedi hotel – luksuzan apartman 50m2, na prvoj liniji do mora;

 

Ukupna površina: 49.50m2;

Unutrašnja površina: 44,00m2;

Spavaćih soba: 1;

Kupatila: 1 + toilet;

Terasa:        5,50m2

Sprat: 3.;

 

Luksuzan jednosoban apartman na prvoj liniji do mora, u novom objektu u sastavu kompleksa Luštica Bay, u sastavu hotela The Chedi.

 

Apartman se sastoji od jedne spavaće sobe, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilas i terase površine 14,50m2. Uz članstvo u rental pool programu, garantovani prihod od rentiranja je 5%.

 

“The Chedi Luštica Bay”, hotel sa 5 zvjezdica – biće prvi u nizu od 7 hotela koji će imati posebno mjesto u Luštica Bay kompleksu. Smješten na prvoj, centralnoj liniji glavne marine, hotel će imati jedinstven položaj, čime će biti savršen izbor za odmor uz sve ljepote života na moru. Kao luksuzno mjesto za odmor, sa jednostavnim pristupom glavnoj marini, hotel će svojim gostima omogućiti neprevaziđenu mogućnost uživanja, uz neposredan pristup njegovim restoranima, konferencijskim objektima i otvorenom bazenu.

 

The Chedi Luštica Bay će biti hotel za modernog putnika, pružajući mu najkvalitetnije pogodnosti, efikasnu uslugu i višenamjenski prostor za rad ili odmor u opuštenom okruženju. U samom hotelu će se nalaziti brojni objekti, poput dva restorana, kafića, otvorenog bazena, spa centra, konferencijskih sala i biznis centra. The Chedi Luštica Bay će biti među najvećim hotelima ranga 5 zvijezdica u bokokotorskom zalivu. Hotel će imati ukupno 110 soba, od kojih će 60 biti hotelski kondiminijumi, koji će biti dio ekskluzivnih The Chedi rezidencija kao luksuzni stanovi za odmor.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace

Floor Plans

Loading map...