SOLD Luštica, Marovići – renovirana autentična kamena kuća

Marovići, 85340, Herceg Novi,
Montenegro
320,000€ SOLD
Kuća
  • 999+
  • 0
  • 4 Bedrooms
  • 3 Bathrooms
  • 269 sq m

Description

Luštica, Marovići – renovirana autentična kamena kuća

 

Površina kuće: 269 sq m

Površina parcele: 191 m2

Spavaće sobe: 3 + 1

Kupatila: 3

 

Karakterna nekretnina, pažljivo obnovljeni stari mlin sa 4 spavaće sobe pretvoren u tradicionalnu kamenu kuću u selu Marovići na poluostrvu Luštica. Kuća je zadržala mnoštvo istorijskih detalja i sa ukusom je uređena u jedinstvenom stilu, sa udobnim i živopisnim nepalskim namještajem.

 

Izgrađena je na tri sprata, a zadržala je i svoj originalni stari mlin za masline kao dio  kamene kuhinje i trpezarije. Kuća je rekonstruisana prije 10 godina, sa očuvanim specifičnim šarmom i istorijskim značajem.

 

Prizemlje se sastoji od taverne – kuhinje i trpezarije, sa restauriranim kamenim mlinskim točkom kao centralnim detaljem, ulaznog hodnika, dvokrevetne sobe i odvojenog kupatila, terase, vrta i glavnog ulaza u kuću.

 

Kuhinja i trpezarija su velike tradicionalne kamene površine, s podovima od poliranog kamena i drvenim gredama. Sve sobe u prizemlju vode direktno na popločanu vanjsku terasu i vrt koji je zatvoren tradicionalnim kamenim zidovima.

 

Prvi sprat se sastoji od velikog dnevnog boravka s prozorima i staklenim spoljnim vratima koji vode na prostranu terasu djelimično natkrivenu tradicionalnim krovom, s panoramskim pogledom na okolnu prirodu i seosko okruženje. Kroz dvokrilna vrata na jednom kraju je druga i manja soba.

 

Drugi sprat ima dvije velike spavaće sobe s velikim kupatilima. Spavaće sobe imaju visoke plafone i drvene podove.

 

Kuća mlina smještena je u Marovicima, malom selu u srcu netaknutog poluostrva Luštica, Crna Gora.

 

Kuća predstavlja izvanrednu investiciju, uz izuzetan potencijal za rentiranje.

 

Selo Marovići sastoji se od 11 kuća povezanih sa nekoliko malih i mirnih ulica. U selu postoje dvije crkve, a u blizini su popularne pješčane plaže, Zanjice i Mirišta.

 

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.