Luštica, Meštrovići – dizajnerska kamena vila sa izuzetnim pogledom na more

Meštrovići, +382, Tivat,
Montenegro
Contact us Za prodaju
Kuća
  • 927
  • 0
  • 3 Bedrooms
  • 3+1 Bathrooms
  • 480 sq m

Description

Luštica, Meštrovići – dizajnerska kamena vila sa izuzetnim pogledom na more;

 

Ukupna površina: 480m2;

Površina zemljišta:  620m2;

Spavaćih soba: 3;

Kupatila: 3 + toalet;

Etaža: 3;

Rastojanje do mora:  vazdušnom linijom 500m, asfaltnom cestom: 2,5km;

Sauna, teretana, garaža za 2 vozila;

 

Nova kamena vila u idiličnom ambijentu mediteranskog sela Meštrovići na Luštici, oko 500m vazdušnom linjom udaljenog od mora.

 

Vila predstavlja suptilan spoj savremene arhitekture i elemenata tradicionalne crnogorske arhitekture, uz dominantno korištenje lokalnih prirodnih materijala, posebno kamena. Time je omogućen izrazito pozitivan uticaj novoizgrađenog objekta na mediteranski ambijent.

 

Vila se nalazi na lokaciji s koje se pruža spektakularno lijep pogled na cijeli tivatski zaliv, od aerodroma Tivat, do Lepetana i dalje u pravcu Herceg Novog.

 

Kuča je izgrađena na tri nivoa:

  • Na prvom nivou (suteren) su dva garažna mjesta, tehničke prostorije, jedna s centralnim bojlerom i dvije za ostale uređaje i sisteme u objektu, sauna, toalet i vinski podrum, koji može da se koristi i kao teretana. Garažni prostor ima veliki stakleni prozor otvoren prema unutrašnjosti bazena, što omogućava dodatni priliv svjetlosti, a istovremeno predstavlja i elegantnu dizajnersku intervenciju na enterijeru.

 

  • Spiralnim stepenicama se izlazi na na prizemni nivo, s tri spavaće sobe sa svojim kupatilima i toaletom i direktnim pristupom velikoj dvorišnoj terasi s bazenom s prednje strane vile i velikom, pažljivo aranžiranom dvorištu sa zadnje, južne strane vile.

 

  • Na posljednjoj etaži se nalazi veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijskim dijelom, okružen sa svih strana velikim staklenim površinama i fenomenalnim pogledom na more i okruženje.

 

Vila je strateški pozicionirana između najekskluzivnijih projekata na crnogorskoj obali – velikog kompleksa  Luštica Bay, mondenskog ljetovališta La Perla i svjetski poznatog kompleksa Porto Montenegro. Nalazi se na padinama Luštice sa savršenim pogledom na jedan od najljepših dijelova crnogorskog primorja.

 

Aerodrom Tivat se nalazi na udaljenosti od svega 7km, grad Tivat je udaljen 10km, a Budva 22km.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace

Floor Plans

Loading map...

Additional Information

No additional information.