Luštica, Zabrdje – renovirana autentična kamena kuća sa bazenom i pogledom na zaliv

Zabrđe, 85340, Herceg Novi,
Montenegro
695,000€ Za prodaju
Kuća
  • 607
  • 0
  • 4+1 Bedrooms
  • 3+1 Bathrooms
  • 176 sq m

Description

Luštica, Zabrdje – renovirana autentična kamena kuća sa bazenom i pogledom na zaliv

 

Površina kuće: 176m2

Pomoćna zgrada: 25m2

Površina zemljišta: 731m2

Sobe: 4 + 1 u pomoćnoj zgradi

Kupatila: 3 + 1 u pomoćnoj zgradi

Bazen, kameni roštilj

Parking za 2-3 vozila

 

Pažljivo renovirana kamena kuća iz 18. vijeka, sa pomoćnom zgradom i bazenom u selu Zabrđe, poluostrvo Luštica, s panoramskim pogledom na zaliv. Glavna kuća ima površinu od 176m2, a površina zemljišta je 731m2. Pomoćna zgrada ima površinu od 25m2.

 

Glavna kuća je izgrađena na dva nivoa, sa dobro osmišljenim rasporedom prostorija i visokim plafonima. Gornji nivo se sastoji od 4 spavaće sobe i 3 kupatila, sa pogledom na zaliv iz svih prozora. Donji nivo ima veliku dnevnu sobu sa kuhinjom i trpezarijom, opremljenom opremom iz starog mlina za maslinovo ulje.

 

Pomoćna zgrada ima dodatnu spavaću sobu, 1 kupatilo sa tušem i panoramski pogled na zaliv.

 

Zemljište je podeljeno na nekoliko nivoa. Parking i glavna kapija su na nivou ulice. Stepenice sa ulazne kapije vode jedan nivo niže, do kamene terase koja se nalazi između gornjeg nivoa glavne kuće i ulaza u pomoćnu zgradu. Na ovom nivou se takođe nalazi bazen i kameni roštilj. Na najnižem nivou, ispod bazena, nalazi se travnjak okružen šumom, kao i voćnjak s baštom.

 

Imanje se nalazi u Zabrđu, selu koje pripada opštini Herceg Novi, 3 km udaljenom od naselja Krašići i mora. Selo je prepoznatljivo i poznato po brojnim pažljivo i luksuzno renoviranim starim kamenim zgradama.

 

Udaljeno je 10 minuta vožnje od različitih važnih I infrastrukturnih sadržaja u Krašićima, uključujući plažu, supermarket, pekaru, kafiće i hotel La Perla sa plažom, a sve udaljeno 20 minuta vožnje od aerodroma Tivat, 25 minuta vožnje do Porto Montenegra i 30 minuta vožnje od Kotora.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.