Podgorica, Dalmatinska ulica – trosoban duplex apartman sa dvorištem od 200 m2

Dalmatinska street, +382, Podgorica,
Montenegro
750,000€ Za prodaju
Stan
  • 999+
  • 0
  • 3+1 Bedrooms
  • 3 Bathrooms
  • 200 sq m

Description

Podgorica, Dalmatinska ulica – trosoban duplex apartman sa dvorištem od 200 m2

 

Površina: 200 m2 (dva nivoa po 100 m2)

Dvorište: 200 m2

Spavaćih soba: 3

Radna soba: 1

Kupatila: 3

Parking mjesta: 2

Etaža: 2 (prizemlje, prvi sprat)

Garderober

Kamin

 

Luksuzan, trosoban dupleks apartman u Podgorici, u objektu zatvorenog tipa. Apartman je ukupne stambene površine oko 200 m2, obuhvata dva nivoa, sa dvorištem površine 200 m2 i pomoćnim objektom u dvorištu.

 

Apartman se sastoji od tri spavaće sobe, garderobera, radne sobe sa dovoljno mjesta za dva radna stola, tri kupatila, velikog dnevnog boravka sa kuhinjom i odvojenom trpezarijom za osam osoba, kao i prostorije za tehniku.  Glavna spavaća soba sa garderoberom i prostranim kupatilom se nalazi na gornjem nivou.

 

U dvorištu, u koje je pristup kontrolisan senzorski, nalaze se dva privatna natkrivena parking mjesta. Iz trpezarije je omogućen direktan pristup dvorišnoj terasi sa privatnim vrtom i roštiljem. Pristup terasi je moguć i iz dnevnog boravka.

 

Enterijer je napravljen od visoko kvalitetnih materijala. Kuhinja je potpuno opremljena Miele tehnikom (kombinovani frižider i ostali ugradni uređaji – kafemat, rerna, vinarija, mašina za suđe, ploča za kuvanje, aspirator). Na ulazu u apartman su sigurnosna vrata, sa zvučnom izolacijom. Unutrašnja sobna vrata su drvena, proizvođača ENTERO Beograd, posebno dizajnirana za ovaj apartman. U cijelom stanu su spušteni plafoni, sa ugradnim led svjetlima i led trakama.

 

Termotehničke instalacije grijanja i hlađenja su od proizvođača Daikin, sa toplotnim pumpama. Preko istog sistema se vrši proizvodnja tople vode za objekat, kao i za podno grijanje, kojim je pokriven kompletno donji nivo. Unutrašnje jedinice grijanja i hlađenja su kombinacija podnih fenkojlera i kanalskih jedinica u spuštenom plafonu.

 

Podovi prostorija na donjem nivou i podovi i zidovi toaleta su od vrhunske granitne keramike italijanskog brenda Graniti Fiandre. Podovi unutrašnjeg stepeništa i hodnika su od prirodnog visokokvalitetnog italijanskog mermera Armani Bronzo. Podovi na spratu u spavaćem bloku su od hrastovog višeslojnog parketa.

 

Apartman je pažljivo opremljen italijanskim premium brendovima: Cattelan, Natuzzi, Gioretti, Minotti, Giorgio Collection.

 

U ulaznom holu zgrade se nalaze info pult i služba obezbjeđenja objekta, koja je na raspolaganju 24 sata dnevno.

Objekat se sastoji od ukupno sedam apartmana visoke kategorije.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.