Podgorica, Donja Gorica – stambeno-poslovni objekat i zemljište uz objekat

Donja Gorica, 81000, Podgorica,
Montenegro
825,000€ SOLD
Poslovni prostor
  • 999+
  • 0

Description

Podgorica, Donja Gorica – stambeno-poslovni objekat i zemljište uz objekat

 

Površina objekta: 792 m2 (407m2 prizemlje, 385m2 sprat)

Površina zemljišta: 1.053m2

Godina izgradnje: 2016

 

Objekat se nalazi na Bulevaru 21. Maj, udaljenost od kružnog toka Podgorica-Nikšić-Cetinje je 2.1 km, a udaljenost od centra grada je 5,5 km. Zemljište oko objekta je u potpunosti uređeno, asfaltirano i ima namjenu kao parking prostor.

 

Objekat je tvrde gradnje, krov je ravne ploče a fasadna stolarija je od aluminijumske plastificirane bravarije, zastakljena termopan staklima. Podovi su granitna keramika, zidovi obrađeni a prizemlje i sprat klimatizovani. Objekat je opremljen instalacijama video nadzora i alarmnim sistemom.

 

U prizemlju objekta je organizovan prodajno-izložbeni salon, WC i dva toaleta a na spratu kancelarijski prostor. Prizemlje i sprat su povezani unutrašnjim stepeništem. Ulaz u objekat je obezbjeđen sa glavne magistrale, za kupce, a sa sjeverne strane za osoblje.

U skladu sa planskom dokumentacijom na predmetnoj parceli je dozvoljena izgradnja objekta sa tri nadzemne etaže, P+2, što predstavlja odličan potencijal predmetne nekretnine.

 

Na predmetnoj lokaciji i dužinom Bulevara 21. Maj smješten je veliki broj salona namještaja i rasvjete, a predmetna nekretnina, zbog površine i lokacije je potencijal za izdavanje za slične djelatnosti.

 

 

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.