Podgorica, Masline – savremena dizajnerska vila

Masline, 81000, Podgorica,
Montenegro
630,000€ Za prodaju
Kuća
  • 999+
  • 0
  • 3 Bedrooms
  • 2+1 Bathrooms
  • 234 sq m

Description

Podgorica, Masline – savremena dizajnerska vila

 

Stambena površina: 234m2

Parcela: 700 m2

Spavaće sobe: 3

Kupatila: 2 + toalet

 

Savršen dom za luksuzni životni stil u glavnom gradu Crne Gore.

 

Izuzetna dizajnerska vila, smještena 5 minuta vožnje od centra Podgorice, zaista jedinstvena i više nego luksuzna rezidencija.

 

Nagrađivana vila, čija estetika i arhitektonsko rješenje govore sami za sebe, sa fantastičnim pogledom na planinsko okruženje iz prelijepog vrta i terasama uređenim prema briljantnom dizajnerskom rješenju, uključujući i spoljni jacuzzi za 6 gostiju.

 

Preovlađujući doživljaji koji rezidencija pruža su udobnost, elegancija i visokokvalitetna završna obrada u svim prostorijama kuće. Na ulasku u dnevni boravak nalazi se kamin, TV lift sistem i 9 metara dugačak  panoramski prozor koji pruža sjajan pogled na planine. Kuhinja otvorenog tipa sadrži kvarcno kuhinjsko ostrvo dužine 5,70 m sa svom vrhunskom Siemensovom opremom, kao što je ugradni frižider, one–touch mašina za sudove, frižider za vino, indukcijska napa i luksuzni roštilja od lave.

 

Kuća sadrži 3 prostrane luksuzne spavaće sobe. Izuzetno velika glavna spavaća soba ima kamin, tuš kabinu, svoj toalet i garderober. Dvije sobe za goste dijele kupatilo s dizajnerskom kadom. Sve etaže imaju svoju ostavu.

 

Rezidencija ima centralno grijanje i hlađenje, profesionalni sistem za pročišćavanje vode u cijeloj kući, električne zavjese, sigurnosne kamere, integrisani zvučni sustav proizvođača Bowers & Wilkins i sistem pametne.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.
error: Content is protected !!