SOLD Podgorica, Zabjelo – dizajnerska trosobna vila sa otvorenim bazenom

Zabjelo, 81000, Podgorica,
Montenegro
2,135,000€ SOLD
Kuća
  • 889
  • 0
  • 3 Bedrooms
  • 5 Bathrooms
  • 498 sq m

Description

Podgorica, Zabjelo – dizajnerska trosobna vila sa otvorenim bazenom

 

Površina vile: 498 m2

Površina zemljišta: 1,057 m2

Spavaće sobe: 3

Kupatila: 5

Bazen

Garaža

Sauna

Teretana

 

Luksuzno opremljena, moderna vila u mirnom dijelu Podgorice sa bazenom na otvorenom.

Vila se prostire na tri nivoa ukupne površine 498 m2, a smještena je na 1,057 pažljivo uređenog zemljišta.

Suteren – SPA centar sa turskim kupatilom, đakuzijem i saunom, kupatilo, teretana, garaža, vešeraj i tehnička prostorija (pumpa za bazen, toplotni kotao, jedinice za podno grijanje)

Prizemlje – prostrani dnevni boravak sa dekorativnim kaminom i trpezarijom, kuhinja sa vinskom ostavom, radna soba sa kaminom, gostinjsko kupatilo i dvije velike terase.

Prvi sprat – tri en suite spavaće sobe sa walk-in garderoberima, od kojih je master površine oko 50 m2 sa dva garderobera (muški i ženski). Na spratu se nalaze dvije velike terase.

 

U prednjem dijelu dvorišta nalazi se veliki bazen sa djakuzi masažerima i prostorom obloženim dekingom. Dvorište vile je uređeno i kultivisano ukrasnim žbunastim biljkama. Duž ograde posađeni su italijanski čepresi. Sistem navodnjavanja je kap po kap.

Kompletan objekat je pokriven Daikin podnim grijanjem i sistemom klimatizacije, sa jedinicama za grijanje i hlađenje koje se nalaze u dvorištu iza vile zajedno sa agregatom koji u slučaju nestanka struje može da pokrije potrebe čitavog objekta.

Vila ima SMART Home sistem najsavremenijeg standarda sa daljinskim upravljanjem hlađenja, grijanja, osvjetljenja, kao i centralnog multimedijskog sistema BOSE koji daje mogućnost puštanja zvuka u svakoj prostoriji zasebno, kao i u vanjskom dijelu vile.

Vila je pokrivena alarmom i najnovijim sistemom video nadzora, kao i sistemom otvaranja kapije putem čitača tablica.

 

SPA centar je od renomiranog Effe Perfect Wellness brenda, teretana je opremljena spravama TechnoGym. Kuhinja je Doimo Cucine. Brendovi rasvjete – Linea Light, Flos, Nemo-Cassina. Radna soba opremljena je Baxter i Tonin Casa. U kupatilima su korišteni italijanski brendovi sanitarija, slavina i kupatilskih aksesoara – Cielo, Fima Carlo Frattini, Fantoni. Keramika brendova Mirage i Ariostea, parketi su CP Parquet. Unutrašnja vrata Gd Dorigo, dok su ulazna i vrata od garaže brenda Hormann.

 

Aerodrom se nalazi na 11 km od vile, centar grada na 4 km, a najbliži šoping centar na 2 km udaljenosti.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.