SOLD: Podgorica, Atlas Capital – luksuzni apartmani 78m2-310m2

Atlas Capital, 382, Podgorica,
Montenegro
Contact Us SOLD
Stan
  • 999+
  • 0
  • 1-4 Bedrooms
  • 1-4 Bathrooms
  • 78m2-310m2 sq m

Description

Atlas Capital Centar Podgorica, luksuzni apartmani 78m2-310m2, isključivo za rentiranje

Ukupna površina objekta je 93.000m2, od kojih je 13.000m2 apartmanskog dijela koji se sastoji iz 5 odvojenih cjelina sa nezavisnim prilazima i vertikalnim komunikacijama. Apartmanski dio sadrži 90 apartmana sa jednom, dvije, tri ili četiri spavaće sobe, površina od 78m2 do 310m2.

Atlas Capital Centar nudi i 12.870 m2 komercijalnog prostora i čak 40000 m2 poslovnog prostora, od kojih će 8.500m2 zauzeti hotel.

Atlas Capital Centar je jedan od najvećih projekata u regionu, koji Atlas Grupa realizuje u saradnji sa investitorom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i kraljevskom porodicom Al Nahyan iz Abu Dhabi-ja. Ovaj objekat karakteriše jedinstvena lokacija, arhitektura, moderan dizajn kao i besprekoran kvalitet gradnje, materijala i opreme koji se u njega ugrađuju.

Atlas Capital Centar sadrži poslovno-administrativnu zonu, komercijalno-uslužne segmente i poslovne apartmane A klase, što ga izdvaja od konkurencije i čini jedinstvenim u regionu. Atlas Capital Centar se nalazi u najdinamičnijem poslovnom dijelu glavnog grada, između frekventnih saobraćajnica Cetinjski put i Bulevar Vojvode Ilije Plamenca. Zona koju karakterišu administrativne i ugostiteljske djelatnosti, samo srce novog poslovnog distrikta.

Objekat se odlikuje veoma elegantnim konstruktivnim rješenjima, visokom energetskom efikasnošću, najluksuznijim nivoom obrade i opremanja apartmana, veoma fleksibilnim kancelarijskim prostorom, tri nivoa podzemnih garaža, sa preko 800 garažnih mjesta, atraktivnim komercijalnim shopping centrom, najsavremenijim komunikacijskim sistemima koji omogućavaju gotovo neograničeno korišćenje servisa brzog interneta i IP tehnologija, opremljenošću svim poznatim sistemima bezbjednosti zaposlenih i opreme i sistemom menadžmenta objektom poznatijim kao „pametna zgrada“.

Atlas Capital Centar je implementirao više savremenih sistema tehničke zastite radi većeg stepena lične sigurnosti i sigurnosti porodice. Svi apartmani su pokriveni automatskim sistemima za signalizaciju požara, provale i poplave putem kojih se informacije automatski proslijeđuju u komandni centar čija će interventna ekipa, 24 časa dnevno i u najkraćem roku doći na ugroženo mjesto.

Jedinstvena distribuciona radio i TV mreža u okviru cijelog kompleksa omogućava prijem i distribuciju zemaljskih, satelitskih, kablovskih programa do svakog apartmana.

Uz svaki apartman kupac dobija kuhinju sa elementima i bijelom tehnikom, mašinu za sušenje i pranje veša, ugradnu rasvjeta i ugradni plakari i garderoberi.

U svim apartmanima u Atlas Capital Centru aplicirani su najkvalitetniji materijali kao što su vrhunska italijanska keramika i sanitarije, najkvalitetniji parket, “Spatolato” dekoracija zidnih površina, unutrašnja stolarija od punog drveta, spoljašnja bravarija drvo-aluminijum, zastakljivanje pamplex staklom, fasada pokrivena “Parkleksom” i kamenom “Travertino”.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.