Porto Montenegro – jedinstven penthouse apartman s panoramskim pogledom na more i bazenom

Porto Montenegro, +382, Tivat,
Montenegro
Contact us Za prodaju
Stan
  • 895
  • 0
  • 4 Bedrooms
  • 4+1 Bathrooms
  • 600 sq m

Description

Porto Montenegro – jedinstven penthouse apartman s panoramskim pogledom na more i bazenom;

 

Površina apartmana: 600 m2 (330m2 + terasa 270m2);

Spavaćih soba: 4;

Kupatila: 4 + toalet;

Sprat: 5. ;
Garažno mjesto;

 

Nudimo jedinstven penthaus apartman, s panoramskim pogledom na ulaz u Bokokotorski zaliv, u okviru kompleksa Porto Montenegro. Apartman je u sastavu 5* hotela Regent, na posljednjem petom spratu, ukupne površine 600m2, (330m2 unutrašnja površina i 270m2 terase).

 

Ovaj elegantni i prestižni apartman sadrži jednu master spavaću sobu, dvije spavaće sobe za goste, prostrani kabinet koji može da se koristi i kao 4. spavaća soba, ukupno 4 kupatila, toalet, veliki dnevni boravak, odvojenu kuhinju i trpezariju i veliku terasu okrenutu prema moru, s bazenom.

 

Stan se prodaje kompletno namješten, u skladu s najvišim standardima hotela Regent.  Maksimalno koristeći benefite privilegovane pozicionije  na vrhu  zapadnog krila hotela Regent, s velike terase koja okružuje cijeli apartman omogućen je spektakularan pogled na more, cijelu marinu, kompleks Porto Montenegro i tivatski zaliv. Uz to, direktan je pristup  SPA centru, teretani, hotelskim kafe barovima i na dva bazena hotela  Regent.

 

Porto Montenegro je luksuzna marina za mega jahte, smještena na samoj obali, nekoliko minuta udaljenosti od centra Tivta, uz dugačko šetalište uz obalu. Pored hotela Regent i vezova za jahte, Porto Montenegro nudi i nekoliko svjetski poznatih restorana, noćni klub, zanimljive kafiće, prodavnice robe široke potrošnje i luksuzne bazene.. sve na nekoliko minuta hoda od apartmana.

 

Kompleks je povoljno smješten između dva glavna regionalna primorska aerodroma – udaljen je svega 5 km od aerodroma u Tivtu i manje od 40 km od aerodroma Dubrovnik.

 

Kotor, sa svojim čuvenim Starim gradom pod zaštitom UNESCO, udaljen je 12 km.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.