Tivat, Donja Lastva – jedinstvena vila s panoramskim pogledom na more i Porto Montenegro

85310, Tivat,
Contact us Za prodaju
Kuća
  • 999+
  • 0
  • 7 Bedrooms
  • 7 Bathrooms
  • 1400 sq m

Description

Tivat, Donja Lastva – jedinstvena vila s panoramskim pogledom na more i Porto Montenegro

 

VIRTUALNA TURA:

 

Ukupna površina vile 1,400m2

Stambena površina: 791m2m2

Površina zemljišta: 4,200m2

Garaže: 42m2

Podrum sa galerijom: 316m2

Zatvoreni bazen

Otvoreni bazen: 99m2

Lift

 

Spavaćih soba: 5 + 2

Kupatila: 7

Etaža: 5

Direktno rastojanje do mora: 500m

Rastojanje do centra Tivta i kompleksa Porto Montenegro: 1,5km

 

Tivat, Donja Lastva, nova vila ukupne površine oko 1,400m2 i stambene površine 791m2, na zemljištu površine oko 4,200m2.

 

Vila je građena u 4 osnovna nivoa, međusobno povezana liftom:

 

Podrum – ukupna površina podrumskog prostora, uključujući i podrumsku galeriju, iznosi oko 315m2. Ovaj prostor je namijenjen za teretanu, saunu, hamam, hladni bazen, salon za masažu, tehničku sobu, garderober, dva toaleta, kupatilo, sobu za razonodu i sobu za kino projekcije. Podrum je sa ostalim etažama direktno povezan liftom.

 

Prizemlje – ukupne površine oko 400m2, sastoji se garaže, sobe za nadzorne uređaje i sistem obezbjeđenja, glavne tehničke prostorije, ulaznog hodnika, od velike dnevne sobe sa sobom za razonodu, kuhinje s trpezarijom, spremišta, vešeraja, toaleta i pomoćne spavaće sobe sa svojim kupatilom. Na ovom nivou su i unutrašnje dvorište, stepenište i lift.

 

Prvi sprat – u 255m2 stambenog prostora smješteni su centralni kamin i 4 en suite spavaće sobe sa spektakularnim pogledom na cijeli Tivat, kompleks Porto Montenegro i na more. Glavna spavaća soba sadrži i Jacuzzi bazen.

 

Drugi sprat – prostor koji se sastoji od jednog en suite apartmana. Etaža je ukupne površine oko 137m2, a stambena površina iznosi 62m2.  Sprat se sastoji od hodnika, jedne velike spavaće sobe sa, garderoberom, velikog kupatila i velike terase.

 

Pokrivena krovna terasa – predstavlja prostor sa otvorenim pogledom na ambijent sela Donja Lastva, na more i na cijeli grad Tivat

 

Osnovni arhitektonski koncept vile predstavlja potpuna ambijentalna integracija objekta u kontekst prirodnog okruženja. Istovremeno, elementi dizajna posvećeni su tradicionalnim i autentičnim arhitektonskim stilovima podneblja kroz period od posljednjih sedam vjekova. Dizajn pejzaža prati identičan koncept, sofisticiranu simbiozu starog i novog, integraciju tradicije i modernizma u obliku stila arhitekture i materijala.

 

Na zemljištu je posađeno  raznovrsno dekorativno i aromatično bilje  i stabla voća, a veći dio zemljišta je pokriven maslinama, pri čemu je jedno od stabala staro između 800 i 1000 godina.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.