Tivat, Đuraševići – izuzetan kompleks vila sa otvorenim bazenom i velikim imanjem

Djurasevici, 85320, Tivat,
Montenegro
3,000,000€ Za prodaju
Kuća
  • 999+
  • 0
  • 6 Bedrooms
  • 6+1 Bathrooms
  • 558 sq m

Description

Tivat, Đuraševići – izuzetan kompleks vila sa otvorenim bazenom i velikim imanjem

 

Površina vile: 558 m2 (432 m2 + 126 m2 terase i zone pokrivene pergolom)

Površina zemljišta: 5,643 m2

Spavaće sobe: 6

Kupatila: 6 + toalet

Bazen: 24 m x 5 m

Sauna

 

Izuzetnan, savremen kompleks vila, sa primjesama tradicionalne crnogorske arhitekture, u srcu poluostrva Luštica, selu Đuraševići, Tivat.

Smješten na zemljištu površine 5,643 m2, kompleks se sastoji od dvije nezavisne vile od ukupno 558 m2.

Pristup imanju, koji vodi do velikog platoa i parkinga unutar kompleksa, pokriven je video nadzorom. U zadnjem dijelu imanja, pored ulaza u garažu, nalazi se dodatni parking na otvorenom sa dvije ulazne tačke za pješake.

 

 

Struktura vila

Gornja, glavna kuća:

Prizemlje se sastoji od prostranog dnevnog boravka sa visokim plafonom i panoramskim prozorima od poda do plafona, odvojene, potpuno opremljene kuhinje sa izlazom na pergolom pokrivenu terasu i voćnjak citrusa, dvije spavaće sobe sa kupatilima i unutrašnje stepenište koje vodi do velike tehničke prostorije i duple garaže u zadnjem dijelu imanja.

Prvi sprat u cjelini čini master spavaću sobu sa kupatilom i dodatnom prostorijom za radnu sobu, garderober ili spavaću sobu. Glavna spavaća soba izlazi na veliku krovnu popločanu terasu sa staklenim ogradama sa panoramskim pogledom na more i planine. Druga, manja terasa nalazi se na suprotnoj strain i ima pogled na šumu.

 

Donja kuća, pored bazena:

Kuća pored bazena se sastoji od dnevnog boravka otvorenog tipa sa trpezarijom i potpuno opremljenom kuhinjom i prozorima od poda do plafona sa pogledom na bazen, tri spavaće sobe sa kupatilima, saunom, fleksi prostorijom namijenjenom za teretanu, prostororiju za jogu ili TV sobu i toaleta za goste.

Bazen sa slanom vodom dimenzija 24m x 5m, uokviren maslinama, sa prostorom za roštilj i dekom za sunčanje prekrivenim pergolom na uvlačenje, nalazi se ispred kuće.

 

Ključna specifikacija:

– Dvije ekološki održive Daiken toplotne pumpe sa izvorom vazduha obezbjeđuju AC i podno grijanje/hlađenje.

– Povezivanje optičkim kablom obezbeđuje brzi internet sa širokom WiFi pokrivenošću.

– Dvostruka garaža, velika ostava, pomoćne i tehničke prostorije (sa centralno kontrolisanim CCTV i video interfonom, sigurnosnim i protivpožarnim alarmima).

– Sigurno zatvoren ulaz i parking.

– Luksuzno specificirana završna obrada, sa kupatilima Ceramica Catalano i Royo, keramikom Ceramica Vogue, Porcelanosa podovima i osvjetljenjem Flos, Vibia, Luce, Bright i C4.

– Effe Ski sauna, dvije Nolte kuhinje sa Bosch aparatima, Alumil bioklimatska pergola (na daljinsko upravljanje).

– Bazen sa slanom vodom sa mozaicima Appiani i vanjskim Bossini tušem.

 

Imanje je savršeno pozicionirano u neposrednoj blizini aerodroma Tivat (10 km), marine Porto Montenegro (12 km) i Luštica Bay rizorta (4 km), kao i netaknute crnogorske prirode i divljih plaža.

Amenities

Garage
Parking
Security System
Air Conditioning
Central Heating
Balcony
Garden
Internet
Cable TV
Outdoor Pool
Fireplace
Loading map...

Additional Information

No additional information.